download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 298/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Проиводство и търговия наоблекла със собствената марка COLOR AND FAMILY, както и марките FOREST JEANS, DARK BLUE.
Фирмата произвежда тъкан,плетен,объл ластик,ленти,шнур,бие,окрайчени връзки и др.пасмантерийни изделия
Производство на пластмасови опаковки, бутилки и капачки, производство на мелници за пластмаса, матрици, бластавтомати за издувни изделия.
Холдинга е с три дъщерни фирми: 1.Родина-Попово ООД-4 завода 1350 човека-персонал,100% експорт на дамска конфекция; 2.Родина-Инженеринг ЕООД-150 човека строителна фирма; 3.Родина-Агро ЕООД - 150 човека-органично земеделие-растениевъдство:ягоди,малини,къпини и др.Завод за сушени и замръзени плодове.
Иизвършване на транспорт с хладилни камиони до1 до 20 тона.
"Фокс Лазер" е фирма, която се занимава с лазерно рязане и гравиране на всички видове черни и цветни метали,ецване, полиране и дообработка, изработва машинни детайли, сувенири, значки, ключодържатели, плакети,рекламни табели и обемни букви от месинг и INOX.
1. Производство и търговия на ХАРТИЕНИ КОНСУМАТИВИ за касови, телекс и факс апарати, канцеларски материали от хартия. 2. Производство и търговия на плодови и зеленчукови консерви.
Фирма "Хензел Текстил България" ООД е дъщерна фирма на "Хензел Текстил" Германия. Фирмата произвежда и предлага висококачествени продукти за дамско, мъжко, детско облекло и униформи: - плетени подлепващи - тъкани подлепващи - нетъкани подлепващи - степенувани подлепващи - специални подлепващи за кожа и кожух - серия подлепващи, предназначени за ензимно пране, багрене на готовата продукция, пране до 95 С - канаваци с конски и животински косми - всички видове ленти
Шоу Рум Рондиа, Обзавеждане за дома, офиса и градината. Тук ще намерите мебели направени в България по италиански дизайн и технология. Богата гама маси и столове за хотели и ресторанти
Стъклоуслуги, голям избор от стъкла, огледала, кантиране, монтаж, транспорт. Отстъпки за мебелни фирми!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.