download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 301/318 (3172 фирми общо)следваща >>
CAD/CAM Услуги за шивашката промишленост Пълна гама от професионални услуги с CAD/CAM система за облекла GERBER - Конструиране и моделиране на облекло, Въвеждане на кройки, Градиране по размери, Редене на кройки, Изчертаване на кройки получени по Интернет от всички CAD системи за облекло. http://systex.atspace.com
Флексопечат, 6- цветна линия BIeloni,производство на гъвкави опаковки от хартия, алуминий, полипропилен , полиестер,полиетилен и комбинация между тях.
Фирма Виема е производител на висококачествени дамски и мъжки облекла – палта, шлифери, костюми и якета. Виема проектира и изработва фирмено униформено облекло. Лице за контакт: Мариана Закова
ХОБИ ТАКТ ООД е българска частна фирма с дългогодишен опит във вноса и дистрибуцията на химикали и суровини за полиграфия (UV лак), фармация(вазелин; парафин; глицерин), хранително-вкусова промишленост (агар-агар; гума арабика; кармин; ксантан), битова химия (парфюмни композиции), парфюмерия и козметика (емулгатори). Фирмата работи в областите електроника (конектори), телекомуникации (реглети) и осветление (летища), обработка на битови отпадъци. Вносител е на голф-колички.
Произвежда и предлага бурета от пресован многослоен картон (FIBER DRUMS) в един тип - четири размера: 40 L, 60 L, 80 L, 85 L, предназначени за надеждно опаковане, съхранение и транспортиране на хранителни, химични и фармацевтични продукти.
Производство на хляб и хлебни изделия.
Фирма "ЛИБЕРА" е създадена през 2002 год. Обект на нейната дейност е ръчна изработка на всякакъв вид аксесоари и украси за обувки, чанти и облекло и цели изделия. Либера се развива с бързи темпове и в момента тя разполага с необходимата база и квалифициран персонал за пълен цикъл на изработка на изделията. До сега работим предимно със световно известни италиански фирми.
Внос и търговия на машини, съоръжения, лабораторно оборудване, везни, резервни части, строителни машини, нови и рециклирани.
Предприятие създадено през 1994 г , специализирано в производството на дамска конфекция.
Производство и търговия на мъжко, дамско и детско бельо.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.