download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 57/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на: хладилни и климатични инсталации, климатични сушилни, замръзвателни тунели и апарати, хладилни складове "на ключ". Доставка, монтаж и сервиз на: сглобяеми хладилни камери, климакамери за зреене на банани, климатизатори за охлаждане и отопление.
Ново строителство, реконструкции, търговия със строителни материали, проектиране, приватизационни оценки, продажба на недвижими имоти.
Производство на бетонови изделия: бетонови тръби от ф 150 до ф 1200, конуси за шахти, бетонови тухли, тротоарни плочки и бордюри, бетонови колове, бетонови сегменти за канализационни шахти. Всичко от бетон. Извършване на строителни и строително-ремонтни дейности.
Предлага: оборудване за професионални и домашни фитнес зали, спортни центрове и салони, солариуми и сауни, бокс екипировка. Фитнес уреди: Jimsa, Kettler Sport, Hi-Power.
Издателска, рекламна дейност.
Производство на: Бира в пластмасови /РЕТ/ бутилки от 1,5 л. - Шопско светло; Бира в стъклени бутилки от 0,5 л. - Шопско и София - светло, тъмно и специално; Наливна бира в кегове от 50 л.; Висококачествен малцов дестилат за производство на малцово уиски, ликьори.
Специализация в производството на оборудване за преработка на пластмаси и памук: блазавтомати за производство на издувни изделия с вместимост до 80 л.; оборудване за издуване на ПЕТ бутилки; екструдерни линии за производство на ръкавно и армирано фолио; екструдерни линии за производство на тръби от ПВХ; екструдерни линии за производство на сезал; оборудване за вакуумформоване; екструдерни линии за преработка на пластмасови отпадъци; преси за балиране на памук; магани; култиватори фрезови за обработка на посеви и др.
Продажба на компютри и аксесоари за тях - нови и втора употреба.
Доставка, монтаж, пуск и въвеждане в експлоатация, гаранционен и извънгаранционен сервиз на оборудване за резервно електрозахранване: дизелгенератори от 10 до 6500 kVA на FG Wilson (Eng) Ltd., Великобритания; статични UPS системи от 300 VA до 3000 kVA на IMV GROUP, Швейцария - Холандия; динамични дизелови UPS системи от 200 - 10000 kVA на Hitec P.P. b.v, Холандия. Производителите са сертифицирани по ISO 9001.
Строително-ремонтна дейност. Директен вносител на спициализирани подови настилки, ламинирани и естествени паркети TARKETT - SOMMER.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.