download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 62/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Компания от системата на ОРЕЛ - Г - ХОЛДИНГ АД. Придобиване на акции от предприятия, предложени за приватизация по реда на закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия. Управление и продажба на акции; придобиване, управление, оценка и продажба на дялови и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества. Придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензи за използване на лицензи за използване на патенти, в които холдинговото дружество участва. Финансиране на дружествата, в които холдингът участва. Значими дялови участия в от инвестиционния портфейл: КРЕПЕЖНИ ИЗДЕЛИЯ АД - Пловдив; МАНУЕЛА АД - Хасково; ВТОРИ ЮНИ АД - Враца; ДИАМАНТ АД - Разград; ОРБЕЛ АД - Гоце Делчев; ЗКМО КОЧЕРИНОВО АД; ОРЕЛ-ЛИЗИНГ АД - София; БЗОК ЗАКРИЛА АД - София; ОРЕЛ - АГРО ХОЛДИНГ АД - София.
Производство на оптични уреди, медицинска апаратура и лабораторна стъклария.
Международен автомобилен транспорт за и от Финландия и Русия.
Регионален представител на DERONI.
Разработка, производство и търговия с оптични системи и компоненти.
Оптикомеханични и оптикоелектронни прибори и системи, очна оптика, механообработка, инструментална екипировка, инженеринг.
Производство на: СО2 лазерни машини с ЦПУ за рязане на листов материал по сложен контур; Nd: YAG лазерни системи с РС управление за прецизно рязане и гравиране; лазерни медицински системи за терапия ПРОМЕТЕЙ; оптични елементи за СО2 лазери; съоръжения за пречистване на промишлени и битови отпадни води. Предлага следните услуги: стандартна механична обработка на едро и дребно габаритни детайли; лазерна обработка.
Внос - износ на лагери: NTN,NACHI,KOYO и други, греси и масла, семеринги, и други резервни части.
Строителство, продажба на строителни материали - скрепителни елементи, PVC тръби и фасонни части, кабели и проводници, дървен материал, лепила за теракот и фаянс, дърводелски услуги, метални и арматурни заготовки, складове на едро, продажба на жилища и др. готови строителни обекти в София и страната; задгранично строителство в Германия.
Търговски офис за България на френската производствено-търговска група The Onduline International Group - внос и продажба на покривни и хидроизолационни материали: вълнообразни листове Onduline, битумни керемиди Bardoline, хидроизолационни мембрани Bituline, влагозащита за основи на сгради и фундаменти Fondaline и др.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.