download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 65/318 (3172 фирми общо)следваща >>
О.Р.А.К. Димитров, Петров Ко. е правна фирма, създадена през 1993 г. Предлага специализирани професионални услуги и консултации в областта на търговското право, приватизация и чуждестранни инвестиции, интернет и телекомуникации, интелектуална собственост и регистрация на търговски марки, данъчно право, трудово и осигурително право.
Производство на специализиран хардуер и софтуер за таксуване, съобщителна техника, телефонни централи и съоръжения.
Предлага: системи за контрол на достъпа; магнитни, баркод и безконтактни четци и карти за тях; системи за видеонаблюдение; бвисокоскоростни безжични мрежи, осигуряване на високоскоростен Интернет по безжични мрежи и др.
Официален дистрибутор на Zippo Mfg. Co., Richartz и Streamlight - USA.
Измервателна апаратура - цифрови осцилоскопи, цифрови мултимери, фотометри, броячи, логически анализатори, спектрални анализатори, функционални генератори, кабел тестери, честотомери, сонди и др. аксесоари. Измервателна техника в радиочестотния обхват. Телекомуникационна апаратура - протокол тестери, системи за тестване качеството на сигнала и др. Телевизионна апаратура - MPEG системи, монитори, вектроскопи, генератори и др. Официален дистрибутор на фирма Tektronix - САЩ за България, както и на фирмите Mastech - Китай, Pendulum - Швеция и Aztec-Radiomedia - Франция.
Предлага консултантски услуги в три основни области: Управление на Човешките ресурси, Управленско консултиране, Консултации в областта на здравето и безопасността при работа. В областта на човешките ресурси - анализ, оценка и определяне на стратегия за развитие на човешките ресурси; преструктуриране на предприятия; анализ, разработване и провеждане на курсове, в съответствие с нуждите от обучение; подбор на квалифицирани служители според изискванията на клиента; анализ на системите на заплащане, прилагани в компаниите. В областта на управленското консултиране работи по проекти, финансирани от програма ФАР и в сътрудничество с големи консултантски фирми. Разработва и реализация на бизнес планове; финансови анализи; отраслови анализи; анализ на конкурентоспособността на предприятията; маркетингови проучвания.
Търговия с резервни авточасти за японски автомобили.
Проектиране и изграждане на дървени конструкции - покриви, навеси, перголи, зимни градини. Внос и монтаж на мансардни прозорци от фирма FAKRO. Внос и търговия с крепежни елементи от фирмите МЕА, B&Auml;R; строителен обков за дървени конструкции от фирма BiERBACH. Внос на пароспиращи фолиа, хидроизолационни фолиа и мушами от фирмите CAPLAST, BWK. Внос на елементи за сухо строителство и фасадна изолация - ъглохранители, армировъчна мрежа от BAUKOM. Внос на аксесоари за покрива - отдушници, гребени и решетки против вредители, билни кламери - BWK.
Юридически услуги - правно обслужване, консултации, изготвяне на договори, регистрации на фирми.
Осъществява и развива своята дейност в три основни насоки: Административни и юридически консултации; Счетоводни и данъчни услуги; Инвестиционен контрол и Независим Строителен Надзор.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.