download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 72/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Преработва иглолистен дървен материал: талпи, греди, дюшеме, облицовъчна и кофражна ламперия. Произвежда: палети тип Евро, бокс-палети и палети по размер на клиента; дървен амбалаж - каса ябълкова, касетка двойка, щайга - холандка. Изпълнява поръчки подобни на горе изброените.
Проектиране и инженеринг в областта на автоматизацията в хранително-вкусовата, химическата и металургичната промишленост: системи за управление и автоматизация, системи за тегловно премерване и дозиране, сортиращи машини, кантари, метал детектори и внос на елементи за тях. Предлага индустриални компютри и програмни продукти за автоматизация на технологичните процеси.
Внос, проектиране, монтаж и инженеринг на цифрови ISDN телефонни централи и оборудване към тях. Официален дистрибутор на Lucent Technologies, USA.
Oрганизиране на разнообразни мероприятия, бизнес и туристически пътувания, участия в туристически борси в страната и основните европейски столици. Осигурява самолетни билети на добри цени за всички авиокомпании, представени в България, а в това число и групови заявки. Работи с най-новата резервационна система АМАДЕУС. Предлага преференциални цени за хотелите в София. Осигурява резервации на хотели и екскурзии в цял свят. Организира зимни и летни почивки в страната. Предлага застраховки при пътувания. Осигурява VIP сервиз за утвърдени клиенти. Предоставя стимулиращи бонуси при предварителни резервации и ползване на туристически продукти.
Производство и продажба на контактни лещи.
Производител на висококачествени строителни материали: лепило за фаянс и теракота; за топлоизолационни плоскости; за газобетон; за дърво, паркет, мокет и PVC; гипсово лепило; шпакловачни и фугиращи смеси; латексни и оксидни бои; сухи мазилки; саморазливен под; епоксидно покритие за подове и стени; грунд; хидро и топло изолации.
Производство и продажба на контактни лещи и продажба на разтвори за контактни лещи.
Единственият български производител на ПОП-НИТОВЕ. Опаковките са по 500 или 1000 бр. в кутия в зависимост от размера. Производствена база и магазин: ул. Самоковско шосе № 1 на територията на СО-МАТ.
Ръководи и управлява дейността на София Метал ООД и Екотур АД.
Сертифициране на системи за управление на качеството ISO 9000 и околната среда ISO 14000. Инспекции на оборудване, надзор и управление на индустриални строителни обекти, търговски инспекции и сертификати, инспеции и контрол на доставчици, адаптиране на организации, осигуряване на персонал, обучение на одитори, управленски кадри, анализ на управлението.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.