download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 1/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Внос, проектиране, конструиране, производство, ремонт на всички видове везни и дозатори: вагонни, автомобилни, кранови, технологични, лабораторни; Производство на четиристепенни устройства за контрол на товара в подемни съоръжения, отговарящи на изискванията на EN 81-1 позволяващи единично и групово управление на асансьори; Автоматизиране на технологични процеси.
Внос на: Помпи, арматура, съоръжения за хим. промишленост, енергетика и ВиК; Суровини и полуфабрикати за хранителна промишленост. Представител на: KSB - Германия, Kievit - Холандия и др.
Бизнес център - пълен пакет от бизнес услуги и бизнес информация. Търговски регистър - регистрация в БТПП, заверки на външнотърговски документи, покани и др. Информационни услуги - публикация и разпространение на пазарна информация (оферти, бюлетин, интернет страница). Национално бюро ЕАН - създаване, поддръжка и развитие на системата за кодиране и маркирането със щрихкодове на стоките. Информация и съдействие в следните области - Европейски програми и проекти, обществени поръчки в ЕС, право и данъци на ЕС, бизнес сътрудничество, преводи и легализации и други.
Продажба на електрически и пневматични ръчни машини и инструменти.
Производство на щори - хоризонтални, вертикални, роло. Продажба на машини и материали за проиводство на PVC дограма. Профили - PlusTec, обков - Winkhaus, машини - Haffner, Urban, Wegoma, Rotox - нови и употребявани. Софтуер за производството на щори и дограма.
Търговия с транспортни средства, промишлено оборудване и метали.
Горелки газови, нафтови и комбинирани с мощност от 15 до 17 500 кВТ.
Инженерингова и проектантска дейност; топлоенергетически технологии и машини; експертни анализи, инженерни оценки; реконструкция и модернизация на котли, оптимизация на съществуващи и изграждане на нови системи.
Производство и внос на професионално кухненско оборудване: печки, скари, фритюрници; мивки, маси; витрини, бойлери; топлинно, газово, неутрално и хладилно оборудване. Извършва доставка, монтаж и сервиз.
Комплексен производител на професионално кухнеско оборудване - топлинно, хладилно, неутрално: печки, скари, фритюрници, отоплители, котлони, топлинни блокове, линия за самобслужване отопляеми / шкафове, маси, мивки, стелажи, колички, смукатели, хладилни шкафове и шкаф-маси. Производство на различни метални изделия по изесквания и чертеж на клиента.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 136 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.