download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 135/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на генератори с постоянни магнити с мощност от 5 kW до 5 MW. Работна скорост от 60 до 5000 обр/мин. Генераторите се използват за производство на електроенергия от вятърни и водни турбини. Могат да бъдат окомплектовани с газови и парни турбини за производство на електроенергия с ниска цена.
Производител на резервни части  и консумативи за селскостопански машини: сеялка, сламопреса, косачка, трактори, култиватор, дискова брана, комбайн и други, както и сейфове по желани размери и предназначения и услуги свързани с металообработване. Модели на машини за които "Универсал 92"  ЕООД произвежда части: Румънска и Новаченска сеялка, СУПН, СЗУ-3,6, Tурски сеялки Алтъньоз, Сьонмезлер, Гингьор,  Гаспардо, Е-302, ХПС, ПСП, К-454, КЛААС, Дискова брана, Култиватор, МТЗ, ЮМЗ, ДОН, НИВА, Е-516, Роторна косачка и други. Консумативи: Преходници (адаптер) 6/8 шлиц, 8/6, 6/6, 8/8, 8/20, 20/8, 21/20, 20/21, 20/6, 20/8, 6/20, 20/6, 21/8, 21/6 и по желание. Фирмата предлага на своите клиенти най-добри цени, условия на доставка и доказано добро качество на продукцията.
Търговия и сервиз на подемно транспортна техника - мотокари, електрокари, резервни части, стелажни системи.
Фирма "Фригохем" се занимава с търговия на хладилна и климатична техника - автоклиматици, климатични и хладилни компресори, медна тръба, регулатори, изолации, филтри и др.
Производство и търговия на LED осветителни тела и светодиодни модули. Висококачествени LED панели за вграждане или директен монтаж. Индустриални лампи с голям светлинен поток, подходящи за производствени и складови помещения. За изработката на продуктите се използват LED чипове и драйвери от OSRAM, Tridonic, Epistar, Cree. Фирмата предлага проектиране и производство по поръчка, монтаж и следпродажбено обслужване. Решения за цялостна подмяна на остаряло осветление или изграждане на ново.
Производител на резервни части и консумативи за селскостопански машини: сеялка, сламопреса, косачка, трактори, култиватор, дискова брана, комбайн и др. Производство на сейфове по желани размери и предназначения и услуги, свързани с металообработване. Модели на машини, за които "Универсал 92" ЕООД произвежда части: румънска и новаченска сеялка, СУПН, СЗУ-3,6, турски сеялки Алтъньоз, Сьонмезлер, Гингьор, Гаспардо, Е-302, ХПС, ПСП, К-454, КЛААС, дискова брана, култиватор, МТЗ; ЮМЗ, ДОН; НИВА, Е-516, роторна косачка и други. Консумативи: преходници (адаптер) 6/8 шлиц, 8/6, 6/6, 8/8, 8/20, 20/8, 21/20, 20/21, 20/6, 20/8, 6/20, 20/6, 21/8, 21/6 и по желание. Универсал 92Н ЕООД произвежда сейфове и каси от метал с различно предназначение – за ценни книжа, оръжие или скъпоценности и др. Фирмата предлага на своите клиенти най-добри цени и условия на доставка. Доказано добро качество на продукцията.
МАШТЕХНИКА ООД е търговска фирма, която чрез своя потенциал е в състояние да предложи опита си в следните области: - реализация на вътрешния и външен пазар на оборудване, което вече не е необходимо за Вашата настояща производствена програма; - доставка от вътрешния и външен пазар на употребявани и нови машини и оборудване. Областта на нашата дейност по видове машини: -стругове, фрези, шлайфмашини, борверзи, карусели, зъбообработващи машини, резбообработващи машини, щанцови преси, хидравлични преси, механични преси, ковашко-пресово оборудване, абканти, гилотини, листоогъващи машини, оборудване за производство на тръби и прътов материал, развалцовъчно оборудване, машини за производство и обработка на тел, шприц - машини за пластмаса, машини за текстилната индустрия и много други.
Отдаване под наем на мобилни кранове, услуги с автокранове, платформи за извънгабаритен транспорт и други видове тежка строителна механизация.
Газови инсталации, доставка на газ, газова арматура.
Услуги с автокран, автокранове.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.