download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 14/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Внос на пътно-строителни машини, материали за ремонт на летища, пътища и мостове, материали за изграждане на сметища, асфалтови и бетонови възли, водобластиращи машини, геотекстили и др. от USA; Ремонт на пътища, летища и мостове;
Ремонт на пътно-строителна техника. Доставка на нови машини и резервни части.
Внос на кафе машини SAECO и машини и консумативи за хранително-вкусовата промишленост.
Производство на хидравлични клапани за тръбен монтаж. Включително предпазни, дроселиращи и обратни клапани. Използват се в различни хидравлични системи на кари, селскостопански машини, станции и др.
Генерален представител на полските фирми за производство на гладачна - Protomet и кроячна - Hoffman промишлена техника.
Извършва реклама и дизайн.
Изследователска, инженерингова и производствена дейност в областта на вакуумната техника и тънкослойните технологии. Производство на цифрови вакуумметри, системи за натичане на газове във вакуум, вакуумна арматура, технологично оборудване за нанасяне на тънкослойни покрития във вакуум, технологични високовакуумни системи. Системи за автоматизация във вакуумната техника на базата на едночипови микроконтролери, РС базирани системи за събиране на данни и отдалечена диагностика на технологични системи по телефонна линия.
Производство и заточване на инструменти - дърводелски и металорежещи. Изработва инструменти от поликристален диамант (ПКД).
Проектиране, конструиране и производство на формообразуващи инструменти - шприцформи, пресформи и др. Изработка на стругови и фрезови детайли.
Разработване, проектиране, производство и ремонт на оптически прибори и нестандартно оборудване. Производство на трихинелоскопи. Ремонт и поддържане на измервателна техника.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.