download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 8/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Анализ, проектиране, доставка, монтаж и сервизна поддръжка на високоефективни отоплителни системи. Представител за България на следните производители: De Dietrich - отоплителни котли, бойлери, горелки; Global - алуминиеви глидерни радиатори; Unicor - тръби и арматура за отопление, водопровод и питейна вода; Technotherm - електрически конвектори; Golling - горелки; Raab - комини; Honeywell - Brauckman - арматура; Grundfos - помпи; Dehoust - резервоари; Finder - компоненти и системи за автоматизация; Lovato - компоненти и системи за автоматизация.
Търговия с машини - заваровъчна техника и пневматика и инструменти.
Производство на: МИГ7МАГ, заваръчни машини, планетарни телоподаващи устройства, машини за плазмено рязане, заваръчно оборудване и др. Проектиране и производство на детайли и машини с различно предназначение. Средно и голямо-серийно производство на машинни детайли по документация на клиента.
Представител на фирма OLFA - Япония: професионални макетни и ротационни ножове; ръчно режещи инструменти; подложки за рязане и резервни остриета.
Официален дистрибутор на Mettler Toledo за България. Внос и търговия с везни, апарати и консумативи за химически лаборатории, рН-метри, термоанализ и т.н. титратори.
Изключителен представител на фирма CASE за България - строителни и селскостопански машини CASE, резервни части за тях и сервизно обслужване. Предлага също филтри Donaldson и прикачен инвентар Kverneland.
РЕЯ МП - Изключително Представителство за България на Вебасто (Webasto). Представителство за България на продуктите на Webasto - отоплителната и климатична техника за пътнически, товарни и специални автомобили и плавателни съдове. Предлага и филтриращата и хидравлична техника за промишлеността.
Производство и търговия с мотокари и резервни части. Ремонт, сервиз, рециклиране на мотокари.
Производство и търговия със заваръчна техника, материали и консумативи, предпазни средства, аксесоари, сервиз.
Производство на висококачествени металорежещи инструменти за нарязване на вътрешна и външна резба, за пробиване на отвори и обработка на фаски и комбинирани инструменти за обработка на отвори. Метчици ръчни и метчици машинни, както и плашки кръгли и плашки шестостенни по DIN и ISO и други реномирани стандарти за нарязване на метрична резба, за UNC- и UNF- резби, за витвортова BSW- и BSF- резби, за тръбна G резба, за PG-резба, за трапецовидна Tr-резба, за NPT, NPS и други специални резби. Свредла с опашка шестостен, комбиниран свредел-метчик, стъпални свредла, конусни зенкери 90 градуса по DIN, конусни зенкери 90 градуса със шестостенна опашка и др.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 136 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.