download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 180/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение (консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, след гаранционно обслужване) на климатична, вентилационна и отоплителна техника.
Фирма „Войнов” ЕООД произвежда, доставя и монтира PVC и алуминиева дограма с всички съчетаващи аксесоари, според желанията на клиентите. Фирмата разполага със собствена база, намираща се в рамките на гр. Варна, висококвалифициран персонал и пълен комплект машини за производство на PVC и алуминиева дограма.
Би Енд Джи Интернешънъл ООД е специализирана в областта на интериорните, фронтинтериорните и екстериорните врати. Предлаганите продукти се характеризират с това, че при производството им се прилагат многобройни нововъведения и високо качество.
Внос и търговия с крепежни елементи,инструменти,строителни материали
Изготвяне на инвестиционни проекти за ВиК връзки - сградни отклонения: СВО и СКО, улични водопроводи и улична канализация, ВиК мрежи и съоръжения. Съгласуване на проекта с необходимите инстанции.
КПУ ФЕНИКС изработва в стандартни размери и по заявка на клиента врати, прозорци, жалузи, градински мебели и други изделия от иглолистен материал и парен бук с гарантирана влажност, постигната със собствена сушилна камера.
Всякакъв вид довършителни работи - КNAUF, окачени тавани, машинно боядисване ВиК и др.
Доставка и монтаж на слънчеви системи - с плоски селективни колектори от Гърция и вакуумно-тръбни колектори с и без водосъдържател. Подходящи за целогодишно ползване. Изграждане на ВиК инсталации, отоплителни системи с котли и камини. Доставка и монтаж на климатици и бойлери.
Произвежда и продава - Плугове и резервни части за селско стопански машини и пътностроителни машини! има на склад ковани зъби за багери на преференциялни цени
Системи за капково напояване, дъждуване и микродъждуване, автоматизирани поливни системи с потъващи хидранти, подходящи за паркове и градини и представителни площи. Търговия на едро и дребно с тръбопроводи, помпи, помпено оборудване и хидрофорни системи.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.