download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 184/208 (2080 фирми общо)следваща >>
"BPM Construction" извършва комплексно, индустриално и нестандартно строителство. Промоционални цени на груб строеж.
Строителство, инфра-структура и довършителни дейности. За повече информация- на сайта.
Машинно полагане на подови замазки. Строителни услуги.
От 1997г. фирмата развива дейност в областта на разработването и производството на мека мебел. За дългогодишното си присъствие на пазара тя се утвърди като една от водещите в бранша. На 19 май 2007 г. „Мебели Иввекс” откри официално сградата на предприятието за производство на мека мебел. Модерната производствена база, разположена на 5000 кв.м площ, отговаря на всички изисквания на европейските стандарти. Сградата е проектирана специално за производство на мека мебел, което позволява прецизиране на всяко едно работно помещение спрямо специфичните нужди на производството. В производственият процес са внедрени най-новите технологии в производството на мебели, нови и модерни машини, отговарящи на световните изисквания за производство. Мисия: Ние сме организация произвеждаща мебели. Чрез нашите мебели ние внасяме уют и топлина в домовете на хората и правим живота им по-удобен, по-комфортен и по-стилен. Ценности: Ние вярваме в: - Това, че хората са най-ценния ресурс на всяка организация и че те са ключа към успеха и силата на конкурентното предимство. - Коректност, точност и почтеност във взаимоотношенията с партньорите ни - Непрекъснатото целенасочено развитие на нас самите, на екипа, на технологиите, на начина ни на мислене. - В единомислието, единството, доверието и сплотеността на екипа на фирмата, в „НИЕ” - Ние вярваме, че можем да отговорим на очакванията на нашите клиенти за качествени изделия и обслужване сега и в бъдеще. Визия: - Нашите мебели ще определят модните тенденции в потреблението на мебели. - Марката Мебели Иввекс ще е символ на различни, луксозни, стилни, функционални, удобни и качествени мебели в България и в Европейският съюз, отговарящи на очакванията и изискванията на клиентите ни. - Нашите клиенти ще получават уникално обслужване. Те ще почувстват, че са попаднали на точното място и ще останат с трайно усещане на задоволство. - Ние ще сме съвременна, просперираща, стабилна компания с традиции и бъдеще. - Нашият екип ще е от амбициозни, силни, сплотени, квалифицирани и мотивирани служители. - Нашата компания ще стане притегателно място за способни хора, желаещи да се развиват и усъвършенстват.
Хидравлични маркучи за високо налягане, хидравлични компоненти, накрайници за маркучи, хидравлични преходи, хидравлични тръби, тръбни връзки, манометри, сферични кранове, бързосменни куплунзи.
Доставка на материали за отопление, ВиК и климатизация. Монтаж.
Стройрент ЕООД отдава под наем строително оборудване и механизация - кофраж, фасадно и алуминиево скеле, временни постройки и контейнери, лифтове и хаспели, огради, техника за бетон, дребна механизация, химически тоалетни. Продуктовата ни гама надхвърля 200 продукта, без които една съвременна строителна компания не може. Продуктовата ни гама включва: - Временни постройки и контейнери; - Лифтове и хаспели; - Кофраж; - Фасадно скеле; - Алуминиево скеле и стълби; - Уреди за шлифоване и фрезоване; - Трамбовъчни машини; - Пневматично оборудване; - Циркуляри и триони; - Техника за бетон; - Машини за почистване и измиване; - Уреди за измерване; - Уреди за пробиване и къртене; - Електрическа и осветителна техника; - Огради; - Уреди за отопление и сушене; - Уреди за повдигане и местене; - Техника за изпомпване; - Химически тоалетни.
Монтаж на топлинно и шумо- изолационни плоскости от въже.
Строителство и инвестиции.
“Лайтанинг Протекшън Груп” предлага проектиране и изграждане на: • Вътрешни електрически инсталации • Мълниезащитни инсталации с конвекционални мълниеприемници • Мълниезащитни инсталации с мълниеприемници с изпреварващо действие • Заземителни инсталации • Комбинирани инсталации • Консултиране, проектиране и монтаж на защити от пренапрежения /аресторни защити/ • Доставка и монтаж на устройства за локална защита от пренапрежение на компютърни конфигурации, телевизори, видео системи, сателитна и охранителна видео техника • Доставка на всички необходими градивни елементи и материали за изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации по конкретна спецификация

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.