download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 185/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Модерно обзавеждане на хотели, апартаменти, офиси и къщи, интериорен дизайн . Цялостни дизайнерски решения за вашия уютен дом и офис.
Охранителни ролетни врати. Ремонт на всички видове охранителни ролетки.
Отопление, газификация, вентилация.
Проектиране, изработване и монтаж: *Фотоволтаични модули – стандартни и индивидуални, фотоволтаични генератори, соларни ел-централи и паркове. *Вградени във фасадната облицовка фотоволтаични модули за производство на електричество и защита на сградата от атмосферните условия. *Вградени във остъкляването фотоволтаични клетки за производство на електричество и за контролирано засенчване на стаите. *Тънкослойни фотоволтаици за производство на ел. енергия, омекотяване на слънчевата светлина в помещенията и ограничаване на видимостта за външни наблюдатели. *Фасадни облицовки, дограми, фасадни конструкции, остъкляване. *Соларни колектори за отопление и топла вода. *Външни и вътрешни щори, сенници и тенти. *Вградени във стъклопакетите щори за контролирано осветяване на помещенията. *Термоизолиращо остъкляване, закалени и други специални стъкла. *Отопление и охлаждане с капилярни рогозки. *Отопление и охлаждане с термопомпени климатици.
Външна реклама и метални конструкции.
Окачени фасади.
Информационна система за промишлени стоки. Машини, инструменти, суровини, селскостопански машини, електротехнически машини и материали.
Производство на мебели за баня от ПВС.
Савилс България предлага недвижими имоти - жилищни и обществени сгради и земеделски земи. Предлагаме също и следните услуги: справка за недвижими имоти, справка за условия и начин на застрояване, преотреждане на земеделските земи.
Внос и продажба на интериорни и блиндирани врати.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.