download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 188/208 (2080 фирми общо)следваща >>
1. АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ от BESAM Швеция - доставка, монтаж и сервиз. Плъзгащи автоматични врати, въртящи автоматични врати, автоматика за врати на панти, херметични и специални автоматични врати за болници, аксесоари за управление и безопасност. 2. ГАРАЖНИ ВРАТИ - производство, доставка, монтаж и сервиз. Секционни врати за бита, секционни врати за индустрията, нестандартни промишлени врати. 3. АВТОМАТИКА ЗА ПОРТАЛИ И ГАРАЖНИ ВРАТИ - доставка, монтаж и сервиз. Автоматика за двукрили портали, автоматика за плъзгащи портали, автоматика за гаражни врати, дистанционно управление и аксесоари за сигнализация и безопасност. 4. АВТОМАТИЧНИ БАРИЕРИ И ПАРКИНГ-СИСТЕМИ - доставка, монтаж, проектиране и сервиз. Бариери с рамо от 2,5 м до 12 м., паркинг-системи с различна конфигурация за контрол на достъпа и управление на приходите, паркинг-устройства - автоматични и ръчни. 5. ТЕРМОВЪЗДУШНИ ЗАВЕСИ - доставка и дистрибуция. За най-различни по ширина и височина входове, с различен дизайн и мощност, пълна автоматизация и аксесоари. 6. ЛЪЧИСТО ИНФРАЧЕРВЕНО ОТОПЛЕНИЕ - доставка и дистрибуция. За промишлени цели, за заведения, за бита, за спортни заведения, за нестандартно приложение. 7. СЕННИЦИ - доставка и монтаж. За балкони, за тераси на заведения, за хотели, за магазини. 8. ВХОДНИ ИЗТРИВАЛКИ - доставка. Произволни размери съобразени с трафика на хора и колички, разнообразен дизайн и технически параметри, с различна вложка - гума, четка или мокет. 9. ИНДУСТРИАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ - проектиране, доставка, монтаж и сервиз. Скоростни ПВЦ врати.
Автоматика за портали, автоматични бариери, паркинг-системи, гаражни врати.
Произвеждаме както специализирани механични конструкции приложими в строителството, така и фрезови и стругови детайли по чертеж, скица или мостра на клиента. Разполагаме с модерно оборудван цех с CNC машини (стругови центри, обработващи центри) и квалифицирани служители с опит в производството на качествени детайли и възли. Кратки срокове за доставка. За да получите нашата оферта ни е нужна следната информация: - чертеж, скица, или мостра на детайла, - брой детайли, - желан срок за доставка, - вашия адрес и телефон за контакт. За запитвания: tel: +359 2 421 55 00 fax: +359 2 920 11 44 email: workshop@prototyp.bg
Фландрия-Антик продава старинни холандски и белгийски мебели. Холни гарнитури, столове и маси с дърворезба, антични шкафове, порцеланови сервизи, стари картини, медни и месингови изделия. Директен вносител. Осигурен транспорт.Магазини: София-ул.Трапезица 4, до бившия магазин Явор, Пловдив-ул.Гладстон 68, до кръчма Верона, тел.0885 903 733.
Автоматика за врати, секционни гаражни врати, автоматични портални врати, стъклени плъзгащи врати с фотоклетки, бариери, боларди, паркинг- системи, специализирана железария, аксесоари за врати... Всички наши продукти включват от 2 до 10 години гаранция. Предлагаме доставка и монтаж в цялата страна!
Предлага всички видове строително-ремонтни и довършителни дейности– полагане на теракота, фаянс, мрамор, гранит, хидро- и топлоизолация, окачени тавани, фигури, преградни стени, предстенни обшивки, скрито осветление, венецианска мазилка, обръщане на врати и прозорци, електро-, ВиК услуги с пoлипропилен, монтаж и демонтаж на всякаква санитария, бойлери, водомери, душ кабини, вани, кърти бързо, бетон, тухли, фаянс, теракота, мрамор. Бързо, качествено и в срок.
Проектиране, доставка и изграждане на отоплителни, вентилационни и слънчеви системи и съоръжения. Директно от производител и вносител: камини - сухи, с водна и въздушна риза, камери за вграждане, котли на твърдо гориво и газ, плоски и вакуумно-тръбни слънчеви колектори, бойлери с една и две серпентини.
Внос и търговия на крепежни елементи от неръждаема стомана и елементи за сухо строителство. Строителна химия, строителни инструменти, фасадни изолации.
Фирма Матадор ЕООД извършва строителни услги като: -Гипсокартон, окачени тавани, -Теракот, гранитогрес, фаянс, санитария, -Метални и дървени конструкции, -Парапети, огради, навеси, -Шпакловка, боядисване, -В и К услуги, -Проектиране и изработка на кухни - МДФ, ПДЧ, Масив, -Външна и вътрешна изолация.
Джесур груп е основна фирма-вносител за България на: Кухненски мивки за вграждане от световно-известни и качествени производители Kromevye и Ukinox. Мивките са от алпака и са гарантирано неръждаваеми. Предлагаме голямо разнообразие от модели и покрития. За покупки на едро има намаление от цената. Предлагаме смесители Ceylanlar с 5 годишна гаранция и кухненски аспиратори Elenberg с 3 годишна гаранция.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.