download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 204/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Булгар Мастер ЕООД е с основен предмет на дейност проектиране, производство и търговия на изделия от висококачествена и рядка дървесина, без аналог на българския пазар. Първоначалната специализация на фирмата е насочена към производството на уникални по сложност и качество сувенири от различни видове дървен материал предназначени за винарската промишленост. От 2004 г. с натрупването на допълнителни опит и практика започнахме проектирането и производството на нестандартни изделия за българския пазар, като различни видове луксозни кутии, сувенири и аксесоари, дизайнерски мебели и цялостни интериорни решения.
Ние сме фирма директен вносител на интериорни и входни врати. Предлагаме на своите клиенти и бизнес партньори богат асортимент от интериорни и входни врати на конкурентни цени. Екипът ни се състои от висококвалифицирани и амбициозни кадри, подготвени за работа в динамична атмосфера. Основното ни предимство е постоянната складова наличност, разнообразието от цветове, модели и размери, които предлагаме. Качествено и бързо обслужване от четирите ни офиса в България, логистика на доставките за цялата страна и кратки срокове за изпълнение на поръчките.
Проектиране и изграждане на локални отоплителни инсталации на твърдо и течно гориво. Ремонт на отоплителни инсталации всякакъв вид, както и тяхното премахване. Консултации на място и по телефон, съвети за изграждане на локални отоплителни инсталации на място и по телефон. Изготвяне на подробни проекти и ценови листи за локални отоплителни инсталации.
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма "Акция 2010" ЕООД предлага безпрахово циклене на естествен паркет, лакиране, редене и фугиране и безплатна консултация от професионалисти. Разполагаме и с пълна гама маркови лакове, допринасящи за дълготраен естетически вид и лесна поддръжка на подовите настилки.
Предлага мебели на търговска площ повече от 2 500 кв.м. Търговия с мека, корпусна и тръбна мебел, както и мебели от естествена дървесина, ламинирани плочи и МДФ с цени на производител. Фирмата е специализирана в комплексно обзавеждане на вили, офиси и домове (кухни, детски стаи, спални, трапезарии и хол). Изпълнява индивидуални проекти на клиента и предлага транспорт и монтаж.
Клима Терм 09 ООД предлага голям избор от климатични системи, икономични стенни и подови климатици, подово - таванни климатици, както и стенни мултисплит системи и системи за централна климатизация VRV и VRF. Изгражда и ремонтира климатични системи, вентилационни системи, централно, локално парно и соларни системи.
Мебели “ТОПАЛ” предлага цялостен интериорен дизайн на жилища и обществени заведения. Фирмата е на пазара повече от 20 години и реализира производство и дизайн на мебели за дома (кухни, спални, детски, холни, антрета, бани) и обществени заведения (офиси, ресторанти, аптеки, магазини).
Директен вносител на мебелен обков, аксесоари и материали за мебелното производство.
Търговия с продукти за обзавеждане на баня. Италиански и испански гранитогрес, фаянс, теракота, мебели за баня и др. Сириус България е дистрибутор на българския производител за керамични плочки и гранитогрес KAI GROUP. Фирмата предлага и поддържа складови наличности на изключително богата гама от керамични плочки и гранитогрес на италиански и испански производители. Основните продуктови групи за обзавеждане на баня, които предлага Сириус България са: • Фаянс от български, испански и италиански производители. • Теракота. • Гранитогрес. • Санитарен порцелан – външни мивки, мивки с плот и за вграждане, Моноблок WC комплекти, Конзоли, Тоалетни чинии - висящи и за монтаж на под. • Пълната гама смесители – стенни и стоящи, за мивки и умивалници, вани, душове, бидета, кухни и др. • Душ кабини и парни душ кабини с голямо разнообразие от дизайн и размери. • Душ панели. • Вани и хидромасажни вани. • Комплекти мебели за баня. • Аксесоари за баня. • Фугиращи смеси. • Лепила за плочки и санитария. Сириус България ООД предлага и изработка на проектен дизайн и визуализация за обзавеждането на вашата баня.
АМБ ООД - инструментална екипировка, шприцформи (матрици); фина механика; автоматично струговане; CNC фрезоване; обемна ерозия; производство на пластмасови изделия - арматури за моноблок и др. продукти.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.