download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 206/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Перфект Мебел - каталог за мебели. Обзавеждане и дизайн по поръчка от Перфект Мебел. Перфект Мебел - мебели по индивидуален проект.
Производство на контактно-заварени, пресовани и перфорирани решетъчни скари от поцинкована стомана, неръждаема стомана, алуминий и фибростъкло (стъклопласт). Производство на стълбищни стъпала и метални вити стълби. Специализирани крепежни елементи. Горещо поцинковане. Прахово боядисване. Разкрояване на рулони.
Търговия със строителни материали. Изработка на топло и хидроизолация чрез скеле и по алпийски способ. Монтаж на декоративни мазилки, мрамор, камък и др.
Н и СМ е водеща компания в търговията с резервни части за битови уреди, а също така и надежден партньор за клиенти от цяла България.
Кoректният партньор за вашият ремонт! Имате желание да ремонтирате и обновите своето жилище, офис или магазин на достъпни цени? Добре дошли при нас! Ние предлагаме качествени строителни ремонти и довършителни работи.
„НЕОТРЕЙД 12” ЕООД произвежда и монтира алуминиева дограма, PVC дограма, фасади, алуминиеви парапети, щори, интериорни врати и метални конструкции. Изпълняваме всички видове монтажни и довършителни работи, саниране и изолации.
Оборудване на автомивки, бензиностанции и ресторанти. ЕРМАНГ е 100 % частно търговско дружество, основано през 2000 г. в гр. Пловдив, България. Дружеството е специализирано в предлагане, организиране и извършване на дейности и услуги по проектиране, изграждане, доставка на оборудване, узаконяване, въвеждане в експлоатация, гаранционно и извън гаранционно поддържане на бензиностанции, автомивки и търговски обекти. От самото си създаване ЕРМАНГ работи на българския пазар като официален дистрибутор на ISTOBAL SA Испания – производител на машини и съоръжения за измиване на автомобили, автобуси и камиони. Продуктите „ISTOBAL” и услугите свързани с доставка, инсталиране, гаранционно и след гаранционно обслужване ни помогнаха да се утвърдим като един от лидерите в този сектор и успешно да разпространим марката ISTOBAL в България.
Производство на професионални кухненски съоръжения - електрически и газови професионални готварски печки, фурни, пекарни, скари, котлони, грилове, пържолници, работни маси, умивалници, стелажи, уреди за бърза закуска, кетъринг, професионални кухни и улична търговия.
Проектиране и изпълнение на: - Отоплителни; - Котелни; - Климатични; - ВиК инсталации.
Предлагаме изработка, доставка и монтаж на алуминиеви парапети. Постоянни промоции на различните модели парапети!!! Видове: • Стълбищни парапети; • Парапети за тераси; • Стъклени парапети; • Стенни парапети; • Преградни парапети; • Комбиниран парапет със стъклена и тръбна преграда; • Декоративни парапети с вертикални и хоризонтални тръби и решетки; • Дъговидни парапети за стълбища, тераси, прозорци и прегради; • Парапети за барово и ресторантьорско обзавеждане; • Парапети за басейни и бани; •Aлуминиеви огради; Алуминиеви парапети на най–ниски цени!!! БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД!!! ЗА КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ!!! ЗА СТРОИТЕЛИ-ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! БЕЗ СКРИТИ УСЛОВИЯ!!! ЗАПЛАЩАНЕ НА ЛИНЕЕН МЕТЪР С ВКЛ. ДДС И МОНТАЖ! Парапети, порти, огради, тенти, решетки и врати от ковано желязо. Извършваме монтажи на територията на цяла България. Направете вашето запитване сега!!!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.