download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 49/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Внос и продажба на германски кананлизационни (PVC-U, муфирани) и водопроводни (PEHD) тръби и фитинги. Чуждестранни партньори: Alphacan Omniplast GmbH, Simona AG, FRANK GmbH, KWH Tech GmbH.
Строителство - жилищно, продажба на жилища, магазини, офиси.
Строително- защитни материали от Германия: строителни хидроизолации, саморазливни индустриални, вкл. антистатични, за здравни заведения и хранително-вкусовата промишленост, подови и стенни покрития, саморазливни замазки, лепила, фугиращи маси, импрегнатори за естествен камък.
Строителство на метални халета и сгради.
Успешно работи в областта на строителството. Кооперирано изработва, монтира и извършва довършителните работи на сгради от дървени панели. Произвежда щок, дограма от естествен дървен материал и дребни дървени детайли.
Произвежда богат диапазон от кухненски шкафове и мебели от масивна дървесина, ЛПДЧ и МДФ. Наред със стандартните шкафове и мебели (гардероби, скринове и др.) се изпълняват и нестандартни поръчки, съобразени с изискванията и вкусовете на клиента.
Фирмата се занимава с внос и дистрибуция на оборудване за басейни, сауни, тангенторни вани, химикали за поддържане на водата, облицовки. Предлага проектиране, стрителство и монтаж на басейни, аква-паркове и други хидро-инженерни съоръжения.
Специализирана в цялостно строителство и преустройство на жилищни и обществени сгради, бензиностанции, производствени помещения и др., включително земни работи, вертикални планировки, ВиК мрежи, всякакъв вид довършителни работи, ЕЛ, ВиК и ОКВ инсталации и инвеститорски контрол.
Италиански КАМИНИ, БАРБЕКЮТА, ДИЗАЙНЕРСКИ ПЕЧКИ и ПЕЩИ на фирмите: PIAZZETTA и SUPERIOR. Горивни камери и облицовки за камини. Камини и печки на газ - природен газ или пропан/бутан. Изработка на индивидуални облицовки с материали по избор. Над 200 каталожни решения. ПРОДАЖБИ НА ИЗПЛАЩАНЕ. Обработка на МРАМОР, ГРАНИТ, ВАРОВИК - облицовки, настилки, стълби, плотове и др. САУНИ и ПАРНИ КАБИНИ. ДЖАКУЗИ, тангенторни вани - БАСЕЙНИ за домашно и обществено ползване, оборудване, филтри и помпи, облицовки, хидроизолации, проектиране и изграждане на бетонното корито, абонаментна поддръжка. ПРОДАЖБИ НА БАСЕЙНИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ДО 2 ГОДИНИ. Архитектурно и интериорно проектиране.
Проектиране и производство на изделия от неръждаема стомана и др. Материали: мивки, маси, шкафове, интериорни изделия, стълби, парапети, пейки за обществени места, облицовки на колони, козирки, фасади, камини, интериори на ресторанти, барове, дискотеки, банки, светещи и обемни реклами, щендери, болнично оборудване; изделия по индивидуален проект и много други изделия. Разполага със собствена производствена база. Извършва услуги за разкройка, огъване на ламарина и тръби и заваряване на черни и цветни метали.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.