download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 54/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Производство и монтаж на охранителни рулетки, секционни гаражни и индустриални врати
Строителни услуги с автокран 10 т. багер, фадрома и валяк.
Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни, климатични, термопомпени, слънчеви и ВиК инсталации.
Нашата фирма е специализирана в системите за Сухо строителство, Ок тавани, Предстенни обшивки, Преградни стени, Двоини подове и др. Дистрибутор на "Knauf" и "AMF". Разполагаме с добри професионалисти с богат опит в този вид стр. дейност. Изпълняваме сложни Ок. Тавани и др. Архитектурни елементи. Монтаж на Еталбонд, метални конструкции за складови, производствени и търговски бази. Външни и вътрешни топлоизолации, Бояджйски работи. Някои от изградените ни обекти като подизпълнител на Сухо строителство са: магазини"Ramstore", Централни хали-София, посолство на Кралство Великобритания, Правителствено VIP-летище София, х-л Панорама-Пампорово, автогара-Созопол и мн. Др. Търговски и жилищни сгради. Следствие на доброто ни партньорство с официалните представители на фирмите производители на материали, можем да предложим много добри ценови условия. С цел разширяване на нашата дейност търсим нови контакти. Ако проявявате интерес моля свържете се с нас.
Произвежда огънати стъкла за хладилни витрини и мебели. Огънати стъкла с приложение в архитектурата. Мебели от стъкло.
Предлагаме доставка и качествен монтаж на окачени тавани "Армстронг", преградни стени, вътрешни топлоизолации, сухи мазилки, всичко от гипскартон "Ригипс" и "Кнауф".
Фирмата се занимава със строителство на промишлени, водоснабдителни, жилищни и др. обекти. Производство на бетони и циментови р-ри, както и на изделия от бетон и стоманобетон/бордюри, плочки, гаражи, тръби от ф600 до ф1200 и др/ Услуги с тежка механизация и автотранспорт /багери, булдозери, бетонпомпа и др/
Сухо строителство, Окачени тавани, Осветителни тела, Електро инструменти гипсокартон електроди абразивни дискове крепежни елементи PHILIPS DELALIGHT IVELLA GEWISS USG DONN GEKA AMF KNAUF ISOVER RIGIPS EUROCOUSTIC MAKITA.
Изкупуване на дървени въглища
Вече десет години на пазара, фирмата се ползва с много добро име и има утвърдени позиции в сферата, в която работи. Основната дейност е съсредоточена в областта на професионалния спорт – проучване, проектиране, изграждане и окомплектовка на спортни обекти и съоръжения под ключ. Работата на Динамик Ресурс се отличава с високо качество и прецизност благодарение на добрия екип специалисти за проектиране и монтаж на спортните съоръжения и доставка на инвентар. Гарантира изпълнение на проектите в срок, както и сервизно обслужване и поддръжка и е изцяло на разположение на клиентите по време на всеки един етап от изпълнението на проекта. Фирмата е изпълнявала проекти за реконструкция и изграждане на нови спортни съоръжения както в България, така и в други страни от Югоизточна Европа. Поради активната и непрекъснато нарастваща дейност на Динамик ресурс ООД, са открити представителства на фирмата в градовете Варна и Бургас в България, в гр.Баку – Азербайджан и в Тбилиси – Грузия. Във връзка с основната дейност по проектиране и изграждане на спортни обекти, Динамик Ресурс работи с утвърдени доставчици в областта на спорта, фирми, лидери в производството на спортни съоръжения, чийто продукти са одобрени за ползване в международни състезания и турнири от съответните международни спортни федерации: PST Sports – Norway, Mondo – Italy, Gammasport – Italy, Polytan – Germany, B+D – Germany, Edel Grass – Holland, Musco Lighting – USA, Rain Bird – USA и др. Фирмата е официален представител на Musco Lighting – USA за България, Азербайджан, Грузия, Армения и Казахстан.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.