download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 70/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Производство на: лаково-бояджийски продукти разредители, лепила и сухи смеси.
Производство и търговия на осветителни тела и ел. Материали. Представители сме на над 40 фирми от Италия. Проектиране, дизайн и монтаж. Осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.
Компанията извършва проектиране, инженеринг, изграждане на обекти, монтажни и строителни дейности, изолации в енергетиката, промишлеността и строителството. Енемона извършва: маркетинг; проектиране; разработки и управление на проекти; електромонтаж; монтаж на контролно измервателни прибори и автоматизация; машинно технологичен и монтаж на отопление, вентилация и климатизация; проектиране; архитектурна и строителна дейност; фасадни мазилки с топлоизолация, монолитно и сглобяемо стоманобетонно строителство; мазилки и шпакловки, фаянсови облицовки, подови настилки; пусково наладъчни и изпитвателни дейности; дейности по хидро, топло и звуко изолации; полагане кабели.
Професионално ресторантско, хотелско и барово оборудване, инструментариум и аксесоари от водещи европейски производители. Хладилно и търговско обзавеждане на супермаркети.
Официален представител на: CARBOLINE -Американски индустриални грундове, бои и покрития (антикорозионни, химически устойчиви, високо-температурни, противопожарни, цинкови грундове, покрития за нанасяне върху ръжда и стари покрития). SILIKAL - Германски метилметакрилатни, саморазливни подови покрития и полимер бетони за промишлеността, търговията и гражданското строителство. PLASITE - Американски покрития (бои) за вътрешна облицовка на резервоари, цистерни и други съдове за течни продукти. Фирмата разполага с бригади за песъкоструене, боядисване (вкл. по алпийски способ) и полагане на подовите покрития.
Амик-Интер производител на мебели за баня от МДФ и ПВЦ-с UV защита непозволяваща пожълтяването на материала, 39 месеца гаранция. Мебелите се предлагат в богата цветова гама. Предлага още - интериорни огледала, огледала с вграден микро-нагревател, врати тип хармоника, аксесоари за баня.
Проектиране, строителство и обзавеждане на жилища, селскостопански и промишлени сгради.
Търговия и ремонт - всичко за строителството. Внос на чешки строителни материали. Лайсни, профили, бои, лакове.
Интертайм Континентал АД - лидер в индивидуалното обслужване на клиентите в областта на строителството и обзавеждането, строи и предлага ново строителство жилища, офиси, магазини в центъра на София и луксозните столични квартали.
Търговия, строителни материали, стоки за дома и ремонта.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.