download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 72/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Търговия с дървени интериорни врати, MDF ламперия, висококачествен дървен материал, софтформинг и постформинг, мебелни щитове, плотове и первази.
Строителство, ремонт, монтаж, демонтаж и др.
Търговия с тръби, фитинги и други части за външни и вътрешни водопроводи и канализация. Изграждане и ремонт на външни и вътрешни водопроводи и канализация. Търговия с изделия от черни метали.
Дистрибутор на VIKO, ЕL-BI, AURA и MASSIVE. Голям избор на електро материали: ключове, контакти, разклонители и осветителни тела.
Производство на врати /метални, блиндирани, интериорни, пожароустойчиви, ролетни, гаражни/, решетки, парапети, метални конструкции.
Производство на PVC и Ауминиева догрма. Лизинг. Профили: REHAU - Германия; BLICK - България; ALUMIL - Гърция.
Представител за България и Македония на: Hermann Sewerin Gmbh-DE; Flexim Gmbh-DE; Powogaz-PL. Доставя: Апаратури за откриване на течове по водопроводи и локализиране техните и на кабели трасета; Системи за локализиране водни загуби; Металотърсачи; Газдетектори, газанализатори и газсигнализатори; Мобилни лаборатории; Ултразвукови разходомери DN 25-6000 мм; Водомери -30 С и 120 С;DN 15-500 мм-с визуално и импулсно отчитане; TV системи за мониторинг и рехабилитация на тръбопроводи.
АМИК-Интер - производител на мебели за баня от МДФ и ПВЦ-с UV защита която непозволява пожълтяването на материала. Мебелите се предлагат в богата цветова гама - над 2500 цветови нюанса, изработват се по каталог и индивидуални проекти. Предлагаме още - огледала с вграден микронагревател, вграждане на тон-колони и TV, интериорни огледала - със и без осветление, врати тип Хармоника, кухни по индивидуални проекти.
Производство на вентилационна техника - канални и центробежни вентилатори, боксове, двойносмучещи вентилатори, шумозаглушители, филтри, калорифери, автоматика, кухненски чадъри, помощен софтуер за избор на съоръжения, акредитирана лаборатория за изпитване на машини, съоръжения, вентилационни и климатични инсталации.
Строителство до ключ на битови, жилищни и промишлени сгради, проектиране, узаконяване. Ремонт и реставрация. Виско качество и гаранции. Фирмата е с много референции

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.