download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 73/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Официален дистрибутор на американската фирма за awtomatizirani напоителни ситеми за градини, паркове, стадиони и голф игрища - HUNTER Industries.
Продажба на обков и аксесоари за дървена и ПВЦ дограма, търговия с крепежни изделия.
Строителни лепила за плочки и естествен камък; фугиращи маси; грундове за сцепление; заглаждащи и нивелиращи разтвори; хидроизолации за бани и тераси; шпакловки за стени; специални строителни продукти.
Медни тръби и фитинги. Радиаторна, термостатна арматура на немската фирма "Heimeier". Баланс вентили на шведската фирма "ТА Hydronics". Постмикс апарати на фирма "Cornelius".
Строително-монтажни работи по АЛПИЙСКИ способ на трудно достъпни места: монтаж на външнш ТОПЛОИЗОЛАЦИИ, ремонт на водостоци, олуци, МЕЖДУПАНЕЛНИ ФУГИ, измиване на фасади и прзорци, боядисване, направа и ремонт на мазилки, рекламни пана и др.
Проектиране, доставка и монтаж на стълби. Доставка и монтаж на висококачествени италиански и немски врати. Доставка и монтаж на висококачествени ламинирани подове, екзотични масивни и трислойни паркети. Собствено производство на облицовки и доставка на камини с италиански горивни камери.
Внос на продукти за осветлението - Луни за вграждане, влагозащитени плафониери, градинско осветление, тела за мебели, трансформатори, компоненти за осветителни тела, енергоспестяващи и халогенни лампи от Италия, Испания, Полша. Създаване на собствени модели и тяхната дистрибуция.
Предлага всички видове строителство, ремонти и реконструкции. Бързина и качество на ниски цени.
Въвежда UV (ултравиолетови) съоръжения за обеззаразяване: на вода (питейна, техническа, производствена, оборотна, промишлена и др.); на пречистени отпадъчни води; на въздух (в затврени помещения, климатични и вентилационни инсталации); на повърхности, поточни линии и др.
AMIK-Inter производител на мебели за баня от МДФ и ПВЦ-с UV защита непозволяваща пожълтяване - 39 м. Гаранция - 100% водоустойчиви.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.