download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 77/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Лицензиран производител на PVC дограма SALMANDER. Дограмата се отличава с високото си качество и голямото разнообразие в оптичния дизайн.
Иэработка и монтаж на РVC дограма SALAMANDER. Алуминиева дограма, окачени фасади и зимни градини SCHUCO-Германия както и ALUMIL - Гърция. Стъклопакети и витражи от стъкло.
Доставка на строителни материали на, строителни фирми, магазини и предприятия. Монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма. Конструкции от поликарбонатни плоскости.
"Галеон 1" ООД внася мебели от най-голямата немска фирма за каталожна търговия "NECKERMANN". Мебелите са нови, но някои от тях имат малки дефекти, повечето от които-лесно отстраними. Поради тази причина те са преоценени и се продават на атрактивни за българския пазар цени.
СИ ЕЛ 2003 - ООД е създадена специално за реализиране на обектите Бриз ЮГ и Бриз СЕВЕР, като изцяло завършени жилищни комплекси по евпопейски образец от собствениците на фирма ЛЪКИ - Варна и СРМ-интернешънъл - София.
Меки връзки, мебели за баня, аксесоари за баня, душ кабини, вани, батерии, смесители, полипропилен, теракота, санитарен фаянс, хидромасажни панели.
Нови преоценени мебели от каталога на Neckerman Германия: холни гарнитури, спални, гардероби, маси, килими, обзавеждане за баня и др.
Произвадство и монтаж на AL дограма - ETEM, PVC дограма GEALAN, THYSSN, VERATEC, окачени фасади, зимни градини, външни и вътрешни щори.
Фирма "МП-Тарапонти-Нет" е основана с фирмено дело 1326 от 2003 година с основен предмет на дейност продажба и сервиз на офис техника и интернет услуги. От Октомври 2003 година имаме права на Оторизиран дилър и на ф."Ланикс", и директен доставчик на интернет базирани услуги за гр. Средец. Координацията и контрола по дейността на фирмата за цялата страна се извършва от Офис гр. Средец.
Проектантска фирма. Извършва инвестиционни проекти във всички части на промишлени, обществени и жилищни обекти. Занимава се също така с експертизи и преустройства на съществуващи сгради, възстановяване и усилване на конструкции, оценки на сгради, машини и оборудване. Предметът на дейност на фирмата обхваща: * ПРОЕКТИРАНЕ НА ПРОМИШЛЕНИ, ОБЩЕСТВЕНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ - КОМПЛЕКСНО ПРОЕКТИРАНЕ * СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ПО СГЛОБЯЕМИ, ПРЕДВАРИТЕЛНО НАПРЕГНАТИ СТОМАНОБЕТОНОВИ КОНСТРУКЦИИ * РАЗРАБОТКА НА СОФТУЕР ЗА СТАТИЧЕСКО ИЗЧИСЛЯВАНЕ И ОРАЗМЕРЯВАНЕ НА КОНСТРУКЦИИТЕ * ИЗСЛЕДВАНЕ НА КОНСТРУКЦИИТЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ЕКСПЕРТИЗИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО ИМ * СЪСТАВЯНЕ НА КОЛИЧЕСТВЕНИ И СТОЙНОСТНИ СМЕТКИ И ОФЕРТИ В СТРОИТЕЛСТВОТО, ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ, КОНСУЛТАЦИИ * ОЦЕНКИ НА ЦЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ И ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.