download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 78/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Внос и тьрговия с материали за мебели; кухненски мебели; мивки за вграждане; плотове; вратички; механизми; аксесоари; обков. механизми и аксесоари от масивен алуминий с телескопични водачи и амортисьори за автоматично прибиране.
Продажба и монтаж на климатична техника: битова и промишлена климатизация и вентилация с качествени и от доказана марка машини. Продажба и монтаж на чилър-конвекторни системи – ефективно отопление при климатичните условия в околността. Продажба и монтаж на отоплителна техника – котли /твърдо гориво, нафта, газ/, камини с водна риза, радиатори, лири, фитинги. Изграждане на отоплителни системи тип “локално парно” с използване на медни или Al-Pex тръби.
Продажба и сервиз на електроинструменти на Makita, DeWALT, FESTO, Sparky. Продажба на свредла DREBO - Германия, DIAGER - Франция. При нас ще намерите Вашата машина с гарантиран сервиз и перфектен консуматив.
Изработване на часовници и луксозна мебел от масивна дървесина с дърворезба - люлеещи се столове; копия на старинни мебели.
Основната сфера на дейност e търговия с мебелни аксесоари и крепежни изделия. Предлага широка гама от асортименти: Мебелен обков, панти, водачи, колела, кухненски и офис крака, кантове, профили, винтове, болтове и гайки.
Производство и монтаж на Al и PVC Veratec, WP, Aluplast дограми, всички видове щори, сенници, тенти, охранителни ролетки и др.
Фирмата е специализирана в производството на пътни знаци и указателни табели. Поддържаме складова наличност на основните пътни знаци. Предлагаме средства за изпълнение на временни сигнализации при извършване на строителство и ремонт на пътя. Изпълняваме хоризонтална маркировка на пътища, автомагистрали, летища, паркинги, бензиностанции и други обекти. Разнообразни средства за организация и безопасност на движението - светофари, конуси, сферични огледала, гумени ограничители на скоростта, антипаркинг устройства и стълбове, предпазен парапет-верижен и тръбен, мигащи светлини, стоп-палки, сигнални ленти и др. Рекламни табели.
Фирмата извършва строителство до ключ, грубо строителство и ремонти на жилищни и обществени сгради. Строителни изкопи и и други изкопни работи.
Търговия на едро и дребно: с бои; химикали; строителни, хидро и топлоизолационни материали; електроматериали, ел. Кабели и ел. Лампи; електроди; лабораторна стъклария и реактиви; лични предпазни средства, работно облекло и обувки; каучукови изделия; режещи и абразивни инструменти; Вик части, изделия от полиетилен, полипропилен и ПВЦ; лагери; метали; подови настилки; почистващи средства и други. Над 24 000 артикула на склад. Безплатен разнос.
Фирма за добив и търговия със градешки камък, предлага плочи за настилка, облицовка и др. Изгодни цени и коректност.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.