download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 79/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Строителен надзор в проектирането и строителството. Оценка на инвестиционни проекти. Прединвестиционни проучвания. Оценка на недвижими имоти. Дейности по кадастъра. Надзор на съоръжения с повишена опасност.
Предлага обзавеждане за дома, офиса, хотели, ресторанти и др. Също столове, маси, тапицирани мебели, шкафове и всички други луксозни мебели от масивна дървесина - череша, чам, бук, топола, дъб.
Производство на ДЪРВЕНА ДОГРАМА със стъклопакет и всички видове отваряне "фолксваген", хармоника и пр. - от трислойна слепена дървесина, почистена от недостатъци; най-качествените ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ по Ваши размери с покритие от MDF или от естествен дървен фурнир, лакирани; тип "американски", боядисани според Вашите вкусове; луксозни врати от дърво. Производство на МЕБЕЛИ ЗА ХОТЕЛИ; кухни по поръчка, мебели по поръчка.
Предлага машини и материали за нанасяне на висококачествени полиуретанови хидроизолации, топлоизолации, гео мембрани, подови покрития, изолация на цистерни, настилки за паркинги и гаражи, системи за капсулиране на бетон, дърво, азбест, басейни и др. Нанасяне на високо абразивоустойчиви покрития върху всякаква повърхност. Машини, пистолети и резервни части за пръскане на полиуретан и полиуреа. Възстановяване на печатни валци, поансони и ролки с полиуретан. Най-доброто съотношение цена/качество. Изработка на обемни рекламни 3D фигури за външно и вътрешно оформление от най-малките до над 200 м3..
Ново поколение уплътнители, силикони, полиуретанова пяна, лепила, спрей бои и аксесоари.
Фирма за добив итърговия със градешки камък. Предлага камък, за зидария, плочи за настилка, облицовка и др. Доставка на място. Изгодни цени и корекност.
Продуктова листа: Сепаратори за стартерни акумулатори и индустриални батерии от ПВХ; Плоскости и профили от Дърволит и ПВХ; Тръби от НПВХ - безнапорни; Тръби защитни за оптични кабели от HDPE. Единствен производител в страната на сепаратори от ПВХ с дългогодишен опит и традиции. Произвежданите продукти удовлетворяват потребностите на акумулаторните заводи в страната и се реализират продажби в Сирия, Египет, Пакистан, Индия и др. Плоскостите от Дърволит и ПВХ със своите специфични физико-химични свойства: водоустойчивост; устойчивост в агресивна среда; трудно горими; възможности за оцветяване, боядисване, лакиране. Намират приложение за: Производство на класни дъски; Организиране на експозиционни площи, изложения и търговски обекти; Рекламни пана и табели; Облицовки по стени и тавани на складови и животновъдни помещения; Врати, изложени на въздействието на влага; Плотове и приспособления при производството на сирене, кашкавал и сладкарски изделия; Облицовки на БУС-ове, превозващи плодове, зеленчуци и хранителни продукти; Изработване на вентилационни въздуховоди за отвеждане агресивни газове; Изработване съдове за съхранение на агресивни вещества /киселини и основи/. Произвежданите тръби от НПВХ - безнапорни в диапазона ф16 - ф160 мм намират добър прием на пазара и широко приложение за: Ел. и телекомуникационни подземни мрежи; Вертикални и отвеждащи тръбопроводи от санитарни възли; Канализационни тръбопроводи във и извън сгради; Отвеждащи тръбопроводи от водосъбирателни съоръжения на сгради. В Полисеп АД е внедрена и се поддържа система за управление на качеството ISO 9001:2000.
Производство на пластмасови бутилки от 1л и туби 2, 3 и 5 л. от полиетилен подходящи за моторни масла, авто козметика, антифриз, битова химия, боза, сиропи и мн. други. Производство на оградни мрежи с полимерно покритие. Размер на кутииката 4х4, 4.5х4.5, 5х5см, височина от 0,3 до 4 метра. Цветове по желание.
Фирмата е вносител на HDPE и MDPE тръби и фитинги за водопроводи, газопроводи, канализации, танкове за химически и агресивни течности. PPRC тръби и фитинги за водопроводи и канализации.
Проектиране и изпълнение на специални взривни работи, разрушаване на сгради и съоръжения в населени райони, скални изкопи по взривен способ вкл. пътища и тунели, разработка на кариери. Проектиране и изпълнение на хидротехнически съоръжения. Транспорт на взривни материали (ADR) до 3.5 тона.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.