download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 11/20 (199 фирми общо)следваща >>
Национален дистрибутор на Българските масла ПЛАМА. Доставки за София и страната и големи отстъпки за количества на моторни и трансмисионни масла.
Собствено производство на материали за студен регенерат на автомобилни гуми. Регенерат, сервиз и ремонт на тежкотоварни гуми. Инженерни пластмаси за производство на резервни части за камиони.
Производство на лабораторни маси, лабораторни камини и шкафове за съхраняване на химикали.
Национален дистрибутор на българските масла ПЛАМА с доставки до обекта в София и страната и големи отстъпки за количества.
Фирмата се занимава с производство и търговия на брикети за барбекю и грил, получени от преработката на дървени въглища. Брикетите са подходящи за ползване както на открито, така и в домашни и ресторантски условия. Характеристиките им са по-добри от тези на дървените въглища, тъй като брикетите имат по-продължителна и равномерна температура на горене и не се разтрошават при транспортиране.
Внос на стоманени въжета и телове. Производство на сапани и оградни мрежи.
Предлага хромов анхидрид, хромов оксид, натриев бихромат, смазочни материали, полипропиленови изделия, полиетиленови изделия, хидравлични продукти, шперплат, МДФ, ПДЧ.
Всички видове ролкови вериги на склад, ремъци и метални плетени сита. Директен внос от Германия и Чехия с оригинален сертификат за качество на Кетенфабрик Уна. Въжета, стомани, сапани, повдигащи колани, куки, резервни части.
Бензино- и газстанции, търговия на едро с течни горива.
Всякакви ВиК услуги - изграждане на ВиК инсталации; хидрофорни системи; непрекъснато водозахранване; комплексно проектиране; узаконяване на жилищни и търговски обекти. Математика и химия - индивидуални уроци - 7 лв./60 мин. или 10 лв./90 мин. Индивидуално компютърно обучение - 10 лв./120 мин. Компютърни услуги. Изработване на дипломни, курсови работи.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.