download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 7/20 (199 фирми общо)следваща >>
Проектиране и производство на изделия от неръждаема стомана и др. Материали: мивки, маси, шкафове, интериорни изделия, стълби, парапети, пейки за обществени места, облицовки на колони, козирки, фасади, камини, интериори на ресторанти, барове, дискотеки, банки, светещи и обемни реклами, щендери, болнично оборудване; изделия по индивидуален проект и много други изделия. Разполага със собствена производствена база. Извършва услуги за разкройка, огъване на ламарина и тръби и заваряване на черни и цветни метали.
Добив на инертни материали за пътно, ЖП и гражданско строителство; пробивно-взривни работи; търговия с инертни материали; най-големия производител н инетни материали в югоизточна България.
Търговия с масла, горива и газове - API, FRAD, PRISTA OIL, TEXACO, SONAX, ARAL, MESSER - газове и др.
Производство и търговия на билки, етерични масла, екопродукти. Семепроизводство. Инсталация за обработка и пакетаж на пчелен мед. Търговско представителство във Финландия, Швеция, Норвегия.
Изкупуване, изготвяне и износ на билки за Европа и чужбина.
Извършва проектиране, ново строителство, строителни ремонти, реконструкции на хотели и апартаменти, хидроизолации, изграждане на спортни комплекси, вътрешни и външни басейни.
Единствени в Европа произвеждаме здравословни продукти от нар: концентрати, конфитюри, желета, сокове, лечебен екстракт от нар и др.
Извършва вторична преработка на термопласти, които се явяват отпадъчен продукт от промишлеността, селското стопанство и бита. Произвежда регранулати от полиетилен високо налягане (ниска плътност). Част от гранулатите се преработват до крайни изделия: полиетиленово фолио, чували, пликове и др. Изкупува: отпадъци от полиетилен.
Импорт-експорт, както на хранителни, така и на други видове продукти. Единствен производител на здравословни храни.
Проектиране и производство на топлинни и сушилни апарати и съоръжения. Технологии за преработка на отпадни продукти от хранително-вкусовата промишленост. Преработка на яйца, плодове и зеленчуци. Пълен инженеринг в хранителната промишленост. Разпръсквателни, флуидизационни, пневматични, барабанни, лентови, камерни, тунелни и др. сушилни. Изготвяне на документи по програма САПАРД.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.