download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 280/296 (2956 фирми общо)следваща >>
ФракТайм предлага изработка на уеб сайт, уеб дизайн и редизайн, анализ и оптимизиране за търсещи машини (SEO), поддръжка на сайт и обновяване на информация, реклама. Изграждане на сайтове за имоти, електронни каталози, онлайн магазини, уеб портали.
Сватбена агенция Nina Style предлага на своите клиенти не само услугите от които се нуждаят за тяхното тържество, но и едно приятелство и забавни моменти по време на самата организация.
Бизнес хотел - 3 звезди, в идеалния административен център, близо до Президенството, Mall of Sofia и главните търговски улици в София. Био ресторант - 50 места, семейни и бизнес партита. Конферентна зала.
Монетен двор е търговско дружество, което произвежда всички разменни монети на територията на България. Разполага с високо квалифицирани специалисти и модерна техника при изработването на значки от цветни и благородни метали и уникални ювелирни изделия. Гарантира сроково и качествено изпълнение на поръчки за почетни и наградни знаци, спортни медали, табелки, клейма, печати, миниатюри и реплики на старобългарски монети.
Медицински центрове "Св. Димитър" извършват прегледи и диагностика в областта на акушерството и гинекологията, както и на вътрешни болести. Разполагат с модерно оборудване и специалисти, които се грижат за здравето на Вас и бъдещите Ви деца.
Софийска стокова борса АД (Sofia Commodity Exchange) е първият и най - голям организиран, концентриран и бързоликвиден борсов пазар в България, който няма почивен ден за търговците и бизнесмените, които обслужва. Брокерите са добре подготвени професионалисти, познаващи не само борсовите правила и механизми на тържищната търговия, но и пазарната конюнктура за търгуваните стоки. Вече втора година България се бори с последиците на световната финансова криза. Въпреки това 2010 г. беше успешна за борсовата търговия на пода на ССБ АД. В тази не лека обстановка стоковия оборот в стойностно изражение отбеляза ръст с 30% и възходящ тренд със внушителните 89 861 932,00 лева в сравнение с 2009 г. През 2010 г. на ССБ АД беше регистрирана осреднена стойност за борсова сделка в размер над 472 000 лева (457 000 лева през 2009 г.), което на фона на рекордния брой сделки е много добро постижение за изминалата година.
В Уникарт Вие можете да откриете артикули за всеки празничен повод, както и туристическо ориентирани продукти. Предлагаме Ви празнични картички, сувенири, подаръчни торбички и опаковъчна хартия, магнити, чаши, календари, пътни и илюстровани карти. Уникарт се наложи с разнообразието на артикули и новаторската атмосфера, която предлага.
Домът за възрастни хора "Радка Кашева" приема хора от цялата страна. Намираме се в един от старите квартали на София, Горна Баня, и предпочитано място за живеене, поради комуникативното си място и уникалната природа в полите на планината. Разполагаме с капацитет 15 души, за които се грижи персонал от квалифицирани кадри и помощни служители, като се полагат 24-часови грижи за осъществяване на ежедневните дейности, постоянен медицински надзор и хранене, съобразено с индивидуалните здравословни нужди.
Счетоводство, консултации, ТРЗ, годишно приключване, декларации, регистрация и дерегистрация на фирми, представителство пред различни институции.
Лицензирана агенция "Пи Ейч Консултинг" - устни и писмени преводи; трудова борса.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.