download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 282/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Комплексно проектиране на жилищни и обществени сгради; узаконяване; частични изменения и силуетни планове; преустройства и обзавеждане на интериора; консултации по проектиране; процедури по одобряване на градоустройствени проекти; проучване на УПИ за строителство; заснемане и изготвяне на екзекутивни чертежи за узаконяване на изпълнени сгради.
Предлагаме хотелско настаняване в България, почивки и екскурзии в Гърция и Турция - промоционални оферти, празнични пакети, спа хотели, на море в България, на море в Турция, на море в Гърция, на планина в България, уикенд пакети, all inclusive в България, ранни записвания и last minute оферти. Залагаме на коректност, професионализъм, индивидуален подход и целим да останете доволни, и да се върнете отново!
ВЕЛУКС България е част от групата на световния лидер в производството на покривни прозорци VELUX Group. Покривните прозорци ВЕЛУКС внасят светлина и свеж въздух под покрива, с което увеличават обитаемата площ на сградите и подобряват значително условията за живот и работа на хората.
favin.eu е интернет магазина на фирма ФАВИН, която е специализирана в проектиране и производство на плексигласови изделия и рекламни стелажи на ниски цени.
Ние сме ексклузивни представители на фирмите: • Medicon eG (Германия) – хирургични инструменти; • Rudolf Riester GmbH (Германия) – диагностични апарати; • Nessler Medizintechnik GmbH (Австрия) – електроди за ЕКГ, електроди за ВЧ хирургия.
Бета Мет ООД предлага на своите клиенти разнообразие от профили за алуминиеви парапети и аксесоари за тях, неръждаеми стомани - иноксови профили, детайли от инокс за парапети, козирки и други произведени в България и внос. Консултации. Индивидуални решения. Монтаж. Заготовки. Доказали сме, че знаем и можем! Доверете ни се! За нас е важен всеки клиент! НОВО!!! СГЛОБИ СИ САМ! Уважаеми клиенти, предлагаме Ви възможността да сглобите своите парапети сами. Ние ще направим заготовка и цялостна окомплектовка по Ваш проект. За вас остава само монтажа! Опитайте, ние ще помогнем! Всички стоки са с гарантиран произход и са придружени от сертификати, отговарящи на изискванията за безопасност и качество на ЕС. Бета Мет ООД е официален представител на фирма Alperail Metal LTD – Турция. За повече информация посетете www.betamet-bg.com.
Фирма АЙ БИ БИ ЕС ООД е създадена февруари 2007 год. с идеята да осигури на своите клиенти възможно най - широк кръг от услуги в сферата на недвижимите имоти. Посредством сайта imoti360.com агенцията Ви предоставя внимателно подбрана селекция от атрактивни имоти в София и страната, голяма част от които представени с видео. Услугите, които предлагаме са: 1. Посредничество при покупко - продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; 2. Строително - ремонтни дейности; 3. Управление и поддръжка на закупените от Вас имоти.
Ние Ви предлагаме разнообразни екскурзии и почивки в нашата красива страна България. Организираме пътувания по Черноморието, планинските курорти, семейни и индивидуални ваканции, екскурзии за деца и бизнес туризъм. Нашата агенция разполага и с богата гама интересни оферти за круизи, самолетни и автобусни програми до зашеметяващи места в Европа, Азия, Америка, Африка и Близкия изток. Качество и отлични цени, дори и за най - взискателните клиенти ще откриете в листата на Нимекс турс!
Онлайн гуми - магазин за автомобилни гуми от марки като Гудиар, Мишелин, Дънлоп, Пирели, Матадор, Ханкок, Корморан, Марангони, Клебер и др.. Качествени гуми на достъпни цени. Мобилен монтаж пред вашия дом или офис за София град. Доставка на автомобилните гуми с куриер, плащане на място.
Фирма "Инсекта Благоевград" ООД е специализирана в областта на контрола на вредните насекоми и гризачи (дезинфекция, дезинсекция и дератизация). Фирмата е официален представител за България на продуктите на италианската фирма COLKIM Srl. COLKIM е един от водещите производители на продукти за пест мениджмънт на италианския и европейски пазар.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.