download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 288/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Изработка на сайт, лого дизайн, интернет маркетинг.
Продажба на хостинг и регистрация на домейни. Разработване на уеб базирани системи, изработка и поддръжка на уеб страници.
Изграждане и поддръжка на Интернет сайтове. Представителни сайтове и онлайн магазини.
Услугите които предлага фирмата са: Пране, сушене, гладене, омекотяване, ароматизиране и пакетиране на ризи, панталони, якета, лично и работно облекла; Постелъчно бельо - чаршафи, завивки, одеала, шалтета; хавлии, пердета, завеси, губери, карета, покривки, салфетки, престилки. Избелване, колосване, дезинфекция. Изпиране на: килими, пътеки, мокети, автотапицерии. Пералното стопанство на фирмата е оборудвано с нова и съвременна техника включваща перални от по 45 кг., 30 кг., 7кг.,5 кг., сушилни с голям капацитет и професионални гладачни машини. Фирма “МАКСИ КО 2012“ ЕООД – ОБЩЕСТВЕНА ПЕРАЛНЯ „АДЖЕНТА“ разполага със специалисти, технически потенциал, ресурси и организационни възможности за перфектно и качествено изпълнение на различни по сложност проблеми в прането в изключително кратки срокове. Фирмата е със собствена база подходяща за правилно движение на чисти и мръсни потоци пране, както и правилното им съхранение. Работата се извършва с висококачествени препарати, осигуряващи ефективна работа. Персоналът е висококвалифициран и е запознат добре с технологичните процеси. Доставка на места удобни за клиента - за всеки хотел, ресторант, козметично студио, СПА и фитнес центрове, дет. градини, фирми и др. За хотели и ресторанти - цени по договаряне.
Адвокатска Кантора Popov & Partners предлага широк кръг правни услуги - юридически консултации, администриране на инвестиционни проекти, разрешаване на граждански, търговски и финансови спорове и много други. Разполага с надежден екип от квалифицирани професионалисти в различни сфери на правото.
Център за Красота "ЕГО"- Хасково предлага на своите клиенти богат избор от разкрасяващи терапии и разнообразни козметични услуги, вкючително фотоепилация с E-light - най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Козметичният център се намира в град Хасково и разполага с професионален екип от дeрматолог, гинеколог, фризьор и козметик, които работят с висококачествени козметични продукти и най-модерни апарати, съчетаващи технологиите IPL, RF и Skin Cooling /криоелектроенергия/, позволяващи достигането на дермалния слой на кожата.
Адвокатска Кантора Popov & Partners предлага правни и юридически консултации, както и администриране на строителни и инвестиционни проекти в различни сфери. Кантората предлага и комплексни правни услуги в други области на правото - гражданско право, трудово и осигурително право, административно право, търговско право и други.
Българско дружество, специализирано в областта на минното проектиране, минното планиране и консултации в минното дело. Предметът на дейност на фирмата е: •минно проектиране; •минно планиране; •маркшайдерско и геодезическо обслужване; •минен мениджмънт; •взривно проектиране и специални взривни работи; •утилизация и унищожаване на боеприпаси и прочистване на терени от боеприпаси и взривни военни остатъци. Фирмата притежава лиценз за проектиране и извършване на пробивно-взривни работи и специални взривни работи на територията на цялата страна.
Дейността на фирма Екомедикъл е насочена изцяло към консултиране и обслужване на фирми от фармацевтичния и био-технологичния бранш и е специализирана в унищожаване на: • лекарствени продукти с изтекъл срок на годност; • лекарства, несъответстващи на изискванията за качество, ефективност и безопасност; • лекарствени продукти, неотговарящи на изискванията на Закона за лекарствата и аптеките в хуманната медицина; • неусвоени количества от лекарствени продукти за клинично изпитване, които не са изтеглени от възложителя; • лекарствени продукти с промени във външния вид, състава или свойствата поради неспазване на технологичния режим или неправилно съхранение; • козметични продукти с изтекъл срок на годност; • хранителни добавки с изтекъл срок на годност; • лекарства от ветеринарната медицина; • конфиденциална документация;
Изработка и внос на корпоративни и лични подаръци, гурме подаръци и подаръчни кошници, протоколни подаръци, внос на сувенири, професионална интериорна декорация на дома и офиса, декорация на събития, аранжировки с цветя и декоративни растения, бизнес сувенири, брандирани подаръци, внос на рекламни сувенири и подаръци от Европа, онлайн магазин за луксозни подаръци и автентични модели.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.