download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 32/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Консултантски услуги в областта на маркетинга, рекламата, бизнес-стратегии и бизнес-планове. Подготовка за участие в панаири и изложби.
Финансови митнически данъчни консултации.
Lex.bg - Българският правен портал. Връзки с всички юридически бази данни и сайтове. Справочник на адвокатски колегии, съдилища, арбитри, прокуратури, вещи лица, законопроекти, държавен вестник, 100 най-ползвани закона, нотариуси, следствени служби и много други с пълна и актуална информация за тях. Членство в Lex.bg за юристи, даващо възможност за широк спектър от привилегии - личен профил с пощенска кутия без ограничение на паметта, стоки и услуги на юридическа тематика с големи отстъпки, форум, взаимомомощ за юристи, новини, връзки към интернет страници на вестници и други електронни медии, своевременно информиране за предстоящи събития с правна насоченост, като конференции, семинари и други, специален раздел за студенти по право и всичко, от което може да се нуждае един юрист в своята работа. Порталът има и английска версия, което дава чудесна възможност за двупосочни международни делови контакти в областта на правото.
Предлага правни консултации в областта на чуждестранните инвестиции, дружественото право, защитата на конкуренцията, търговското право; процесуално представителство по съдебни и арбитражни дела.
Консултантска дейност. Компютри, специализиран софтуер, сервиз. Център за обучение. ISP. Модерен Бизнес Център.
Извършва декорация (печат) на стъкло и порцелан, отпечатване на копирки за стъкло и порцелан: сито печат, тампонен печат.
Кейтъринг. Организиране на коктейли, партита, бюфети, кафе-паузи, сватби, официални обеди и вечери и др. Доставка на храна по домовете.
Кадастър, геодезия, проектиране, оценки покупко-продажби.
CD и Интернет базирани интерактивни презентации. CD списания. Решения за електронна търговия. Консултации, концепции и проекти за интернет. Издателски Системи за Интернет
Лазерно рязане на детайли от метал, дърво, пластмаса.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.