download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 35/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Съдружие от правоспособни юристи. Цялостното правно обслужване на търговски дружества с различен предмет на дейност - подготвяне и оформяне на всички документи, необходими за учредяване, вписване на нови дружества и отразяване на промените, извършени във вече учредените; изготвяне на различни видове документи, необходими за дейността на търговските дружества /всякакви договори, споразумения, пълномощни, менителници, записи на заповед и др./; устни и писмени консултации; участие при воденето на преговори; процесуално представителство /защита на интересите пред съд и други юрисдикции/; консултации относно условията за чуждестранни инвестиции; данъчноправна защита и консултации; регистриране на офшорни дружества; правни анализи, консултации и посредничество при приватизационни и концесионни сделки; всякакви други правни действия, свързани със защита на законните права и интереси на клиентите. Предлага правно обслужване на основата на абонаментни договори или еднократни правни услуги.
Счетоводни услуги, данъчни консултации, консултации по фирмено управление, планиране и управление на доходите и разходите.
Консултантски услуги в областта на интелектуалната собственост, регистрация на патенти за изобретения, търговски марки, промишлен дизайн, защита на авторки права, представителство пред Патентно ведомство и Европейско патентно ведомство, лицензирани оценки на индустриална собственост и нематериални активи.
Пълен инженеринг на системи за сигурност, контрол на достъпа, видеонаблюдение, периметрова охрана, пожароизвестяване, аварийно оповестяване и озвучаване. Дискусионни и конферентни системи, компютърна и офис техника, комуникационни системи, мрежи.
Преводи – писмени и устни, експресни, легализация, куриерски услуги, организация на презентации, осъществяване връзки с чуждестранни бизнес партньори, счетоводни и данъчни услуги.
Разработка на софтуер. Счетоводни услуги. Обучение. Търговия с компютри, компоненти и консумативи.
Производство и износ на компютъризирани бродиращи машини едно и многоглавови, с 1 или 9 игли, различни размери. Предлага софтуер за разработване на програми за бродиране. На разположение на клиентите е обширен каталог с над 12000 модела. Бродерия на ишлеме с голям капацитет (върху трико, текстил, кожа).
Ремонт на електродвигатели, генератори и трансформатори по съвремени технологии vpi, rezin rich на база термореактивни смоли с клас на топлоустойчивост f и h. Лиценз за ремонт на ел. двигатели във взривозащитено изпълнение. Предлага на клиентите: ремонт и експлоатация на високоволтови двигатели в нормално и взривозащитено изпълнение; консултации по текущи и основни ремонти на ел. двигатели, генератори и трансформатори; изработка на резервни части за всички ел. двигатели; динамично балансиране до 10 тона.
Оторизиран дистрибутор на HITACHI - монитори, DVD ROM&RAM устройства, проектори и др. Дистрибутор на A-MAX Technology - мултимедийни продукти. Оторизиран дилър на Lexmark принтери; Асемблиране на компютърни системи - CAT computers. Оторизиран сервиз на монитори HITACHI. Оторизиран дилър на MicroSoft. Локални мрежи - проектиране, инсталация, поддръжка. Сервиз, upgrade, техническа поддръжка на компютърна техника и периферия. Консумативи и аксесоари.
Разработване, набор и печат на дипломни, курсови работи, реферати, есета и др. Икономика, маркетинг и реклама, стопанско управление, финанси, социология, политология, литература и др. Темите се разработват индивидуално, без ползване на готови такива.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.