download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 15/34 (336 фирми общо)следваща >>
"Рени Консулт" ЕООД е основана през 2002 година със седалище София, в следствие от обединението на водещи мениджъри с доказан опит в търговията с вина. Основната ни цел е – промотиране и експорт на висококачествени вина произвеждани в България. Пред вид глобализирането на световната икономика и желанието ни за популяризиране на различните видове вина произвеждани в България, нашата фирма търси нови партньори, които да оценят превъзходното и неповторимо българско вино.
Производство, проектиране, изграждане и поддържане на паркове и градини.
Вока Консулт предоставя консултантски услуги на фирми в областта на агробизнеса, хранително-вкусовата индустрия, както и специализирани услуги за подпомагане участието на български фирми в програма САПАРД.
Предлага всички видове зеленчукови семена на световните селекционни фирми от Холандия, Франция, Япония, САЩ, Израел. Регионален представител на японската фирма за зеленчукови семена SAKATA. Препарати за растителна защита. Всичко за винарството. Дистрибутор на ЕНЗА ЗАДЕН БЪЛГАРИЯ.
Всичко за хранене на животните. Храна за отслабване и енергийна храна.
Медии (вестници, списания и уебсайт) в сферата на селското стопанство и агробизнеса. Всичко свързано със селското стопанство и фермерството в България.
Производство и търговия на билки, етерични масла, екопродукти, пчелен мед. Търговско представителство Финландия, Германия, Норвегия.
Производство на лозов посадъчен материал. Създаване на лозови насаждения.
Износ на кориандър, шарен слънчоглед и други селскостопански продукти.
Производство и търговия на билки, етерични масла, екопродукти. Преработка пчелен мед. Семепроизводство. Собствени насаждения. Търговски представителства във Финландия, Норвегия, Германия, Франция.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.