download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 2/34 (336 фирми общо)следваща >>
Производство на различни видове брашно за хлебни и сладкарски изделия, както и специални брашна с показатели, изискани от клиента. Производство и продажба на субпродукти на пшеницата. Целогодишно изкупуване на хлебна пшеница.
Търговия (внос и износ) със селскостопанска продукция, билки, етерични масла и др.
Производство и търговия със зеленчукови, тревни, полски и цветни семена за посев; овощни дръвчета. Продажба на препарати за растителна защита. Внос на дребна селскостопанска техника.
Проектиране и изграждане на системи за: пожароизвестяване, пожарогасене, охрана, контрол на достъпа, контрол и отчитане на работното време, видеонаблюдение, управление на сградната автоматика и комплексни хотелски системи. Сертифициран по ISO 9001.
Е-търговия: контрол на предлаганите стоки и услуги чрез електронна търговия с цел защита на изискванията на потребителите. Извършва Сертификационни услуги: сертификация - ISO 9000, ISO 14000, QS 9000; продуктова сертификация; категоризация и оценка; разработка и внедряване на концепция за анализ на риска в критичните точки за контрол в производството на хранителни продукти (HACCP). Контролни услуги - по външнотърговски сделки за внос и износ на всички стоки с изключение на оръжие и боеприпаси, предмети на изкуството, благородни метали, бижутерия и антикварни ценности, на вноса в Русия, на нефт и нефтопродукти, на стоки по количествени и качествени показатели, контрол на промишлени и потребителски стоки, експертизи по програма ФАР. Строителен надзор и супервайзърство: качество на изпълнение на строителни обекти, контрол на качеството на строителни проекти, качествен и количествен контрол на строителни материали, качествени и количествени експертизи на вече построени обекти, Акт 19.
Сушене, калибриране, обеззаразяване на хибридна царевица. Почистване и заготовка на семена от всички зърнено-бобови и технически култури. Заготовка на семена от люцерна, ким, кориандър, бял трън и др. Семепроизводство и продажба на сортови семена.
Цялостно обзавеждане на дома и офиса, алуминиева и PVC дограма, окачени фасади - внос от Италия.
Производство и продажба на работно облекло, лични предпазни средства, обувки. Готови и по поръчка на клиента. Поставяне на фирмени надписи и знаци. Дрехите се произвеждат от несвиваеми, трудно горими, киселиноустойчиви, антистатични, промазани, хидрофлобирани тъкани.
Производство на разплодни яйца за бройлери, стокови носачки и общоползвателни пилета. Производство на еднодневни общоползвателни пилета, еднодневни пилета за бройлери и стокови носачки. Производство на бройлери и ярки. Производство на стокови яйца. Люпене на яйца на ишлеме.
Eлектропроектиране, доставка и монтаж на електрообзавеждане. Представител на SCHNEIDER ELECTRIC.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 34 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.