download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 3/34 (336 фирми общо)следваща >>
Проектиране и внедряване на авангардни технологии, екипировка и прибори за: Регулиране съотношението между половете на селскостопанските животни; Определяне на ранната бременност, лечение и профилактика на ендометрията; Семейно планиране и др. Притежава KNOW HOW, гама патенти и собствена марка за услуги ПOMC и извършва услуги в две основни направления: Програмирано изкуствено осеменяване на животни (мъжко/женско) – директно във фермите или предоставя като франчайзинг услугата в райони); предпазване от наследствени заболявания на поколението и намаляване броя на абортите с ежемесечното изпълнение на три програми: Планиране на желана бременност; Планиране на желана бременност със задаване пола на поколението; Предпазване от нежелана бременност чрез e-mail услуги.
Производство на малотонажни химически продукти, в т.ч. разтворители с реактивна чистота, соли на органични и минерални киселини, радикали за синтез на антибиотици, синтетични продукти, екстракти на растителни суровини с течен въглероден двуокис. Разработка и внедряване на технологии.
Агробизнес услуги - доставка и монтаж на капкови, дъждовални и оросителни системи, аерозолни генератори за растителна защита.
Търговия със семена за посев - Царевица и Слънчоглед, марка Pioneer, Хербициди DuPont.
Изключителен представител на немския холдинг ABC Klinkergruppe - производство на клинкерни продукти: облицовъчни тухли и плочки, керамични стъпала, настилки и др. Внос на семена и луковици от немската фирма N.L.Chrestensen.
Разработка, производство и търговия с оптични системи и компоненти.
Продажба, ремонт и сервиз на земеделска техника. Трактори - Landini, Италия; Комбайни - Laverda, Италия; Плугове - Ovlac, Испания; Пръскачки - Nobili, Италия; прикачен инвентар, резервни части за трактори и селскостопанска техника.
Подаване на вода за напояване на селскостопански култури, експертни оценки на язовири, поддръжка и експлоатация на язовири и хидротехнически съоръжения, рибовъдство, строителство, услуги със строителна механизация и автотранспорт, проектиране.
Търговия със селскостопански продукти, както и с препарати за растителна защита, минерални торове и посадъчен материал /семена/. През летния сезон снабдява и с перилни и почистващи препарати, както и с хавлиени изделия. Новосъздадена дейност на фирмата са счетоводни и юридически услуги, в т.ч. обучение и квалификация.
Производство на: брашна, фуражи, хляб и хлебни изделия, бира. Изкупуване на зърна.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 34 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.