download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 11/15 (150 фирми общо)следваща >>
Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) е трансгранична бизнес-асоциация, създадена в подкрепа на българските и румънските бизнес среди с цел осъществяване на търговско партньорство, бизнес контакти и информационен обмен. Основните цели на Палатата са: да подпомага и развива икономическите връзки между България и Румъния, да защитава стопанските интереси на членовете си пред държавни и обществени институции в България и Румъния, както и в трети страни и да насърчава и подпомага възможностите за трансгранично коопериране и сътрудничество, с цел по-успешната интеграция на стопанските субекти от двете държави на единния европейски пазар. В изпълнение на горепосочените цели, Палатата предоставя разнообразни услуги както на фирмите – членове, така и на други компании и организации с интереси от двете страни на границата. От 2005 година БРТПП е официален представител за някои от изложенията на панаирен център РОМЕКСПО, Букурещ - Румъния.
Изготвяне на проекти за реставрация на паметници на културата; консервация и реставрация на художествени ценности -стенописна и пластична украса, икони, картини, мебели, рамки и др.; проектиране и изпълнение на нови стенописи и икони.
Българска Асоциация на Производителите и Търговците на Екологични Продукти. За чиста природа!
Организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки.
АРИРИ Кърджали е НПО регистрирано в обществена полза. Работи в две основни направления: подкрепа на формирането и реализирането на регионална политика; подкрепа на МСП. Предоставя услуги на МСП, местни и регионални власти в сферите: прилагане на европейските и международни стандарти (ISO 9001:2000, 22000:2005, 14001:2002, OHSAS, ISO 27000:2005, GMP и др.); разработване на бизнес планове; подготовка на проекти за финансиране по програмите ФАР и САПАРД.
GMBG SELECT е лицензирана частна трудова борса и се занимава с подбор на персонал и намиране на работа за областта на Русе и по черноморието. Също така предлага и прогами за кулурен обмен в USA.
Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи е съсловна организация,която защитава правата и интересите на работещите в здравеопазването медицински специалисти.В РК на град София членуват над 6000 мед. специалисти.
Оферти за недвижими имоти в България, поръчка на огледи, обучение за брокери имоти, работа, софтуер имоти, форум за безплатни обяви, блог
Сдружение с идеална цел, организиране на състезания по приложно колоездене за деца 10-12 год. по правилата на АИТ, годишни технически прегледи на автомобили, възстановяване на отнети контролни точки, шофьорски курсове, всички видове застраховки, счетоводни услуги, ремонт на автомобили, боядисване на автомобили, смяна на счупени стъкла и много други услуги в бранша на автомобилите.
РУСО Поделение на Националния Осигурителен Институт НОИ

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.