download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 2/15 (150 фирми общо)следваща >>
Най-големият конгресен и културен център в Югоизточна Европа, член на Международната асоциация за конгреси и конференции (ICCA) и Международната асоциация на конгресните дворци (AIPC), както и на Българското конгресно бюро. Всяка година в НДК се провеждат около 2000 международни и национални прояви - конгреси, симпозиуми, търговски изложения, театрални и кино премиери.
Организира панаири и изложби в страната и чужбина.
Организация с идеална цел. Помощни технически средства, консултации на инвалиди и хора с увреждания.
Финансиране на инвестиционни проекти в областта на околната среда.
Международен панаир - Пловдив организира: панаири и изложби в страната; участие на български и чуждестранни изложители на международни панаири и изложби в чужбина; Българското национално участие на световните изложения ЕКСПО; конгреси, симпозиуми, семинари, презентации, културни и спортни прояви.
Асоциация на българските производители на лабораторно оборудване.
Представител на Бърненския панаир за България.
Поддържа най-голямата база данни за 32000 български фирми ( телефони, е-mail, предмет на дейност и пр.) на сървъра на Българската стопанска камара. Предлагат компактдиск /собствена разработка/ GIS - географски информационни системи, съдържащ географските карти на над 140 български града с разположението на фирмите в съответния град. WEB страница - www.bia-bg.com/nbci
Организатор на международни бизнес срещи и български делови мисии в чужбина - ОНД (Русия, Украйна, Молдова, Казахстан, Киргизстан), Литва, Латвия, Аржентина, Уругвай, Словакия, Унгария и др.
Лицензиран туропераор, туристически агент, хотелиер и ресторантьор. Притежава два собствени хотела на територията на КК Слънчев бряг: х-л Иглика и х-л SUN PALACE /бивш Орион/, и бирария При Швейк в гр. Бургас. Предлага настаняване и хотелски резервации в страната и чужбина, организиране на пътувания, занимава се с детски отдих и туризъм.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.