download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 9/15 (150 фирми общо)следваща >>
Проектира и извършва ел. монтаж, ел. изграждане, пусково - наладъчни работи, осветителни, промишлени и битови инсталации, производство на КТП, внос и продажба на ел. оборудване, измервания по ТБ и издаване на протоколи от акредитирана лаборатория - орган за контрол от вид С.
Архитектурно проектиране, интериорен, ландшефтен дизайн, 3-D визуализации, изработване на макети. Повече от 12 г. опит в проектиране на жилищни, офис, промишлени сгради, хотели извън България и у нас. Традиционен български и средиземноморски стил или модерен дизайн.
Дружество БУТИД единадесет години подпомага и развива контактите между български, турски фирми и от други балкански страни. Областите в които има изградени екипи за подпомагане са всички икономически отрасли без здравеопазването. Всички неоходими контакти за бизнес и развитието му са при нас. Търговия, строителство, инвестиции, проекти, съвместна дейност и всичко което е за развитието на икономическите отношения и потенциал на двете страни.
Four Consult предлага консултантски, счетоводни и административни услуги. Използва индивидуален и гъвкав подходи. Именно чрез нас вие ще имате свободата да наложите вашите идеи и определите стратегията за развитие на вашия бизнес.
Счетоводно-консултантски услуги, трудово-правни консултации, икономически обосновки.
Изключително представителство на Форд, Волво, Ягуар и Ленд Роувър за България.
Собствено производство и продажба на водни пързалки тип "rolba", водни и сухи детски пързалки, люлки, въртележки, кули и цели детски комплекси.
В модерната ни материална и складова база разполагаме с професионални дървообработващи машини, управлявани от висококвалифицирани специалисти. Този факт допринася за доброто обслужване на клиентите, както с оразмерен материал, така и с калиброван по размери на клиента. Гъвкавата ни ценова политика и постоянната складова наличност, ни правят предпочитан търговски партньор на водещи строителни фирми в България.
Агенция за преводи Кадо предлага качествени преводи на технически, правни, медицински и бизнес документи от/на български и следните езици: английски, френски, немски и руски; от френски на английски; от английски на френски; от руски на английски; от английски на руски. Кратки срокове, достъпни цени, своевременна доставка.
АГЕНДА ООД е компания, която предлага управленско консултиране в областта на стратегиите по управление на човешките ресурси и свързаното с тях обслужване и задържане на клиенти. Основни наши партньори са туристически предприемачи, но също така и редица компании от сферата на производството и услугите. Фирмата е специализара в обучение за оказване на съдействие при изготвяне на проектни предложения за безвъзмездна помощ по програма ФАР и други донорски програми.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.