download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Defraggler

<1 2 >

Автор
Съобщение
квант
Чет, 21.05.09, 21:13
Програмата е удивително добра и с много полезни възможности !
amonra86
Чет, 22.10.09, 00:12
Програмката е чудесна,благодаря на ъпа дефрагментира много бързо
miro_etr
Вто, 03.08.10, 10:08
Defraggler е хубава и бърза програма за дефрагментация.

Препоръчвам ви да пробвате също Auslogics Disk Defrag.
Много добра е, безплатна, лека, с опция за пълна автоматизация и освен това не само дефрагментира, но и оптимизира файловете - определя най-често ползваните файлове (обикновено това са системните) и ги разпределя в най-бързите области на харда, в секторите които са близо до оста на въртене и достъпът до тях е най-скоростен. Това допълнително осезаемо подобрява работата на компютъра.

Сред безплатните си струва да се обърне внимание и на Quicksys DiskDefrag тя предлага специален алгоритъм на оптимизация на клъстерите на харда, който помага файловете да се разпределят така че да ползват максимално ефективно целия размер на клъстерите и обема на харда да се ползва пълноценно. Освен това когато имаме дял/дялове на харда който са пълни над допустимия максимум за повечето други програми за дефрагментация и те не могат да дефрагментират понеже им трябва повече свободно място на харда, тази програма определено се справя по-добре от повечето. Малко по-бавна е, но си има сероизни предимства, макар одавна да си стои в beta стадий.
Ползвам и двете програми отдавна и всяка е полезна в отделни случаи според ситуацията.

квант
Вто, 03.08.10, 19:35
Съгласен с предходното мнение.Като допълнение - Puran Defrag излезе също много добра програма, добре е да се регистрира.
квант
Сря, 01.06.16, 19:29
Keygen.rar

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.