download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Miranda IM

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Сря, 22.08.07, 10:01
а мога ли да я ползвам за контактите си от skype?
mishob
Чет, 23.08.07, 13:39
Да, можеш!
Изтегли си ей тази приставка за Miranda – „Skype Protocol“:

http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=3200

Инсталира се съвсем просто – копираш файла skype.dll от zip-чето в Program Files\Miranda IM\Plugins, после спираш Miranda и я пускаш отново, за да се зареди новата приставка.

За да ползваш приставката, трябва да имаш инсталиран и Skype в компютъра, понеже комуникацията със съответните контакти си минава през него (макар че е през интерфейса на Miranda). При първото стартиране или при всяко следващо обновяване на Miranda, Skype ще пита дали разрешаваш Miranda да го използва по този начин – отговаряй с „Да“.

anonymous
Нед, 23.09.07, 14:13
Имам един въпрос. Ако ползвам Миранда мога ли да видя IP адреса на някой, който е с ICQ или QIP?
anonymous
Съб, 08.12.07, 02:38
Между другото ,програмката е иака ,обединява ..но лошото е че става само за домашен комп,индувидуално,и всеки които ти седне на компа може да влезе с твоите "ти"настрики и тогава влиза и ICQ i IRC i Skupe и тн.
друг не може да иа ползва!!!!!
anonymous
Сря, 02.01.08, 15:54
изтегли си пъгин и се решава проблема с това
anonymous
Сря, 02.01.08, 15:55
т.е плъгин
danieldenev
Вто, 08.04.08, 10:37
По повод на коментара на г-н Oho Boho за Miranda IM 0.7.4

 Цитат:"Между другото ,програмката е иака ,обединява ..но лошото е че става само за домашен комп,индувидуално,и всеки които ти седне на компа може да влезе с твоите "ти"настрики и тогава влиза и ICQ i IRC i Skupe и тн.
друг не може да иа ползва!!!!! "

Отговор: Ето тук Secure Multi threaded Chat & P2P Client Aplication не могат да ти използват настройките, още по малко да разберат трафикът ти. Освен това притежаваш и сървърът и клиента!

anonymous
Сря, 09.04.08, 08:30
Може ли някой да ми каже как се прибавя Skype ?
Благодаря предварително!
anonymous
Съб, 03.05.08, 23:21
Мале, като чета, се чудя що за бавноразвиващи се са някои... Ставало ли за Скайп? Кое как да става за Скайп? Хората са написали кратко, точно и ясно! Другия пък пита как да си добавел абонатите от Skype... Ама писна ми да чета за тоя Скайп! То трябва да си доктор на науките, за да имаш разума, за да зададеш такъв въпрос... Май нормалните, от своя страна, нямат и начално, щом не задават такива, неприсъщи за един разумен индивид, въпроси... ^^ Може ли при всяка програма, свързана пряко или непряко към някакъв си месинджър и Vo-IP софтуер, при наличие на коректно обяснение, да се задават елементарни въпроси, относно Скайп, щом конкретният СКАЙП не е споменат! Или примерно за някоя си програма за разкриване на пароли от Интернет Експлорър, да се пита става ли за Скайп... Или пък нещо си за ICQ, пак да се споменава Skype... В този сайт май се публукуват най- мизерни и недъгави мнения, които за развито човешко същество биха били табу... Където и да погледнеш, някое хлапе написало поредната простотия от рода на "тоя текстов редактор е пълен боклук, защото ми тормози щайгата на 100%; който го е качвал да бъде баннат!" или "купих си ваучер за телефона и излезе твърде голям и не може да се побере в телефона; под батерията ли да го вкарам??"... Казвам го, понеже в сайта видях такива изказвания и констатации, нехарактерни дори за смахнат човек... И моля, админи, вършете си работата, на нормалните ни е писнало от никакви си лапенца, пишещи на латиница, неправилно граматически и пунктуационно, държащи се некоректно с останалите... Неслучайно пише отстрани "Пишете на кирилица. Ако нямате тази възможност, напишете текста с латински букви, маркирайте го и кликнете върху бутона [кир].". Аз питам, защо не се трият такива постове, при които има разминаване с правилата. Но погледнете, моля ви се: "Не обиждайте другите, дори да не сте съгласни с тях"! Как мога да не обиждам подобни извергчета, като те самите не уважават останалите, под формата на задаване на олигофренски, да не кажа, дебилски въпроси, селяндурска култура и прочие... За тях няма ли някакво наказание, някакви банове, знам ли какво, но никому не е драго да им чете идиотщините, несвързани смислово! Поне да се триеха подобни!

Хайде, това е от мен, ще се радвам да не е гласът ми в пустиня и дано има достатъчно свестни хора! Амин!

редактиран от anonymous на 03.05.08 23:22
anonymous
Пон, 15.09.08, 17:57
здравейте имам следния вапрос та значи когато ползвам ICQ през миранда мога да пусна на компа още едо ICQ на втори потребител и двете си работят бес проблем
пробвах със Скайпа но не мога нещо да го пусна. Интересуваме дали има начин да се направи същото и със Скайп или неможе благодаря предварително

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.