download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Privileg X6

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Автор
Съобщение
insecteater
Пон, 22.12.08, 16:19
НЕ намерих радио в него. Някой знае ли в какъв формат трябва да е т. нар. e-book за да мога да го отворя и да го прочета? За обикновен .txt даже няма опция да се отвори.. Иначе от телефончето засега съм доста доволен. Работите които ме дразнят са, че не мога да трия зададените рингтонове за звънене а съм ограничен до 5 или 6 допълнителни (не помня точно) и това, че не мога да прикачам мои си тонове на други събития (например получаване на sms).

Bluetooth-a действа адски бавно, но не знам по принцип колко бързо трябва да работи. Иначе си пращам и си получавам към компютъра и от него и от и към други телефони без проблем. Със стилуса ме радва писането, не че работя по бързо с него, но усещането е по удовлетворяващо ... всъщност ако се касае за разхождане из менютата със стилуса си е къде къде по удобно и бързо. Слава богу засега нямам проблеми със сим картите. На джавата сложих две игри изтелгени от тук - минички и някакъв тайкун с лимони, като втората работи адски бавно и я махнах.

редактиран от insecteater на 22.12.08 16:26
simmen
Пон, 05.01.09, 18:43
Моля кажете имате ли проблема с микрофона? Оплакват ми се че ме чуват много тихо от другата страна. Гледам питате тука за някакви сервизни кодове но никой не ги е дал. Кажете какво е разрешенеито на този проблем.
anonymous
Пон, 05.01.09, 19:01

RE: Privileg X6

” Моля кажете имате ли проблема с микрофона? Оплакват ми се че ме чуват много тихо от другата страна. Гледам питате тука за някакви сервизни кодове но никой не ги е дал. Кажете какво е разрешенеито на този проблем. „
Да, при нас има такъв проблем - мъжът ми и един познат имат такива телефони, и когато говоря с тях се чуват изключително тихо. И слушалките на моя си телефон слагам, и пак слабо ги чувам. И аз бих искала да знам разрешението на този супер неприятен проблем.
insecteater
Пон, 05.01.09, 20:05
Питах няколко познати как са ме чували като съм им приказвал от моят телефон и те ми казаха че са ме чували доста добре. Преди малко проведох разговори с три различни души (съответно те имаха различни телефони) и през цялото време си ме чуваха добре. На въпроса "ама сигурен ли си че не ме чуваш тихичко някак си", ми отговаряха че си мем чуват съвсем добре. Само единият човек беше сам в стая, другият беше в компания а третата гледаха телевизия с баща ми .
Като се вземе предвид и факта, че аз доста често мънкам по телефона, мога съвсем отговорно да заявя, че поне при мен проблем с чуваемостта няма - чуват си ме хората и ми се радват като им задавам тъпи въпроси.

Само да спомена - джавата е бавна, камерата е отвратителна, много си ограничен от към custom ринг тоновете - това са най големите минуси които ми направиха впечатление.

С колкото телефони съм пробвал да се свържа през bluetooth, винаги съм успявал макар трансфера да е бавничък. Пиша това, понеже някои хора около мен тръгнаха да ми обясняват, че техни познати които били имали такъв телефон, не можели да се свързват с други телефони през bluetooth.

simmen
Чет, 15.01.09, 12:33
Проблеми с връзките няма никакъв при мен. Намерих и драйвери и софт с който да си човъркаш и архивираш и контактите. Достъп до органайзера още немога да направя но все пак контактите са си напредък. Проблема с чуването се появява когато му скимне на телефона или явно мрежата се скапва. От среме на време и с двете карти разговорите ми накъсват както при слаба нет връзка със skype, и това става произволно. Вчера например цял ден никакъв проблем. Днес след единия разговор се изключи даже, но това изхождам че може да съм задържал бутона по дълго за затварянето. Като цяло телефона си е бавен, хубавото му са двете карти. До момента обаче не съм много очарован. Метро в момента пуснаха някакъв друг китайски с 2 карти за 120лв с ДДС, копие на Sony Ericson.
anonymous
Пет, 20.02.09, 20:20

RE: Privileg X6

” Проблеми с връзките няма никакъв при мен. Намерих и драйвери и софт с който да си човъркаш и архивираш и контактите. Достъп до органайзера още немога да направя но все пак контактите са си напредък. Проблема с чуването се появява когато му скимне на телефона или явно мрежата се скапва. От среме на време и с двете карти разговорите ми накъсват както при слаба нет връзка със skype, и това става произволно. Вчера например цял ден никакъв проблем. Днес след единия разговор се изключи даже, но това изхождам че може да съм задържал бутона по дълго за затварянето. Като цяло телефона си е бавен, хубавото му са двете карти. До момента обаче не съм много очарован. Метро в момента пуснаха някакъв друг китайски с 2 карти за 120лв с ДДС, копие на Sony Ericson. „

Simmen,
би ли дал драйвери и софт или адреси към тях. Май май съм най-старият ползвател - взех го през месеца в който се появиха. Емоции дал Господ, но както казва един в форума взел съм го заради двете карти и всичко останало са пудри. А те двете работят. Няколко пъти изпадах в ситуация на заключен - става в режим на затваряне, при задържане, сам минава на програма "самолет" (изключен). Софта e на петицата - нещо куца (тя е с блутута) като книжките - една за всички модели

tomitsa
Вто, 07.04.09, 17:33
Здравейте, имам този телефон от една година, никакви проблеми с него, но... от скоро ми се налага да го ползвам с две SIM карти от един и същ оператор и... :). SIM2 отказва изходящи обаждания. Ако някой има представа това оправя ли се въобще все пак нали работи с всички оператори, но явно е от значение конфигурацията им :))) Моля помогнете.
Благодаря предварително!
the.6661
Сря, 03.08.11, 17:47
ай да не пускам друга тема ама как подяволите се свързва тва нещо към компа? имам някъв ЮСБ кабел ка го кънектна на тела ми излизат 2 опций едната беше "обща памет" при тва положение тела се гаси и седи само индикатора за батерията че се зарежда... компа не отчита нищо! при второто положение COM порт тела не се гаси а компа отчита че има у-во във юсб-то ама не го разпознава днеска го зимах тоя телефон (много на тънкана) ама са зор немога да го свържа към компа от сайта на производителя свалих нещо като софт казвам нещо защото дори не се инсталира има некви опций за синхринизация на номера и т.н. ама се пише че тела е нот кънектед даже и няма опция за търсене на у-во абе няква пълна щурития рових се по настрийките на телефона дори и не намерих такива за свързване с комп. който има такъв или подобен модел (предполагам че няма да е по-различно при др. модели) да дава едно рамо

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.