download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Privileg X6

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 06.03.08, 13:36
Издърпай двата файла от тук :
http://cybertod.net/X6/

Единия файл съдържа драйвер за връзка с PC който се инсталира като се даде от телефона Com Port. Ако ще се свързваш през bluetooth този първия не ти е необходим, само ако е с кабела.
Другия ти е софтуера с който можеш да си редактираш телефонния указател и да си качваш и смъкваш файлове. Само трябва да се настрои правилния COM.

редактиран от anonymous на 06.03.08 13:37
anonymous
Чет, 06.03.08, 19:57

RE: Privileg X6

” Издърпай двата файла от тук :
http://cybertod.net/X6/

Единия файл съдържа драйвер за връзка с PC който се инсталира като се даде от телефона Com Port. Ако ще се свързваш през bluetooth този първия не ти е необходим, само ако е с кабела.
Другия ти е софтуера с който можеш да си редактираш телефонния указател и да си качваш и смъкваш файлове. Само трябва да се настрои правилния COM. „

Хиляди благодарности за двата файла. Най- вероятно съм близо до истината, но все още на мога да я напипам. Както писах не съм много ...( да не се самообиждам).. Инсталирах ги. Ползвам Bluetooth който ми дадоха с телефона, но до тук успях да стигна само до обмен на снимки, ако се сещате къде греша......... Благодарен съм и на по - елементарни напътствия ( знам че не знам и няма да се обидя )

anonymous
Чет, 06.03.08, 22:57
Като го закачиш с bluetooth-а ползвай Bluetooth Serial Port Service. Виж кой сериен порт ти дава да ползваш и в програмата на телефона го задай същия в настройките.
anonymous
Пет, 07.03.08, 11:30
Към блутуут ти дават диск с драйвери,с който можеш да си прехвърляш и музика и картинки и филми.Имай предвид че програмката е от зората на софтуера и може да ти нанесе някои поражения на драйверите за звук (както при мен) или да ти скапе връзката с интернет.Аз трябваше да направя систем ристор и да я махна,а после си инсталирах генеричните драйвери за блутуут на майкрософт.Не че те са по-добри,обаче не ми правят никакви проблеми.Аз искам да попитам как инсталирахте драйвера за usb modem,посочен в линка по-горе?Няма инсталация и аз не съм сигурен къде да го сложа,за да работи?Помощ моля!
anonymous
Пет, 07.03.08, 12:28
За да инсталираш usb modem драйвера трябва само да го разархивираш от архива. След това да закачиш телефона към компютъра с usb кабела който е в комплекта. На дисплея на телефона ще излезе съобщение, че е закачен към PC. Избираш Com Port. На компютъра ще ти излезе съобщение, че е открит нов хардуер. Даваш му да търси драйвери и му посочваш да ги вземе от папката, в която разархивира драйвера и това е.
anonymous
Пет, 07.03.08, 16:31
Аз го пробвах този метод,само че ми казва че неможе да инсталира драйвера и да се свържа с МТК.... и затова помислих че има друга цака...Явно не е съвместим с уиндоус Виста :)
anonymous
Съб, 08.03.08, 15:58

RE: Privileg X6

” За да инсталираш usb modem драйвера трябва само да го разархивираш от архива. След това да закачиш телефона към компютъра с usb кабела който е в комплекта. На дисплея на телефона ще излезе съобщение, че е закачен към PC. Избираш Com Port. На компютъра ще ти излезе съобщение, че е открит нов хардуер. Даваш му да търси драйвери и му посочваш да ги вземе от папката, в която разархивира драйвера и това е. „

Не ми дава "нов хардуер" , а като пусна суйта ми "разстрелва" (увисва, рестартира се сам и т.н.) компютъра . Не знам как да го накарам да си търси/намери новите драйвъри за кабела и изобщо за да тръгне. Молба за помощ

anonymous
Пон, 10.03.08, 14:22

RE: RE: Privileg X6

Включваш телефона към компютъра.След това отваряш контрол панела > систем > device manager > десен бутон върху computer > scan for new hardware и трябва да ти излезе нещо от сорта на unknown device!Само да вметна,че когато отвориш дивайс менаджера вече може да ти е засекло телефона като хнепознато устрийство,така че първо погледни и ако не е чак тогава сканирайи за нов хардуер.След като се появи unknown device цъкни с десния бутон и му дай да инсталира драйвера,само че не от интернет(recommended),а си браузни твоя компютър и му задай папката с драйвера.Ако не си с win vista би трябвало да го инсталира успешно.Относно pc suite - имам предчувствие,че windowsa ти нещо не е наред-до сега не съм чул някой да му е крашнало.....
anonymous
Сря, 12.03.08, 10:24
здравейте, понякога ми блокира 2-та карта /изписва СПЕШНОСТ/. След рестарт се оправя. Или по време на разговор, прекъсва разговора и блокира /но само на 2-та/. Някой знае ли нещо?
И някой разбра ли как да се добавят повече мелодии от 5-те разрешени при звънене? Или по-точно дали могат вградените 31 да се изтрият...?
anonymous
Сря, 12.03.08, 20:58

RE: Privileg X6

” И някой разбра ли как да се добавят повече мелодии от 5-те разрешени при звънене? Или по-точно дали могат вградените 31 да се изтрият...? „
Никой още не се е похвалил, че ги е сменил

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.