download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

PRIVILEG ZM-90

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
anonymous
Чет, 20.03.08, 23:54

RE: PRIVILEG ZM-90

” Blagodaria na vsichki koito mi pomognaha za nastroikite na E-Book,raboti perfektno.No sega imam problem sus silata na zvuka v slushalkata.Vupreki usilvaneto do kray pak chuvam slabo.Molia ako niakoi znae kak v injenernoto menu se promenia molia da pomogne.
Помощта се казва д-р Средков - уши, нос и гърло !
 Извинявай - шегичка
anonymous
Пон, 24.03.08, 13:23
Здравей те, и аз си купих такъв телефон преди няколко дена, обаче когато искам да изтрия всички телефони от тел.указател, дали от картата или от телефона ми иска някаква парола.А когато ги трия един по-един, няма проблем.Някой знае ли каква е тази парола, защото в книжката му не се споменава нищо?
anonymous
Пет, 28.03.08, 20:43

RE: PRIVILEG ZM-90

” Здравей те, и аз си купих такъв телефон преди няколко дена, обаче когато искам да изтрия всички телефони от тел.указател, дали от картата или от телефона ми иска някаква парола.А когато ги трия един по-един, няма проблем.Някой знае ли каква е тази парола, защото в книжката му не се споменава нищо? „
по подразбиране паролата е 1122
anonymous
Пет, 04.04.08, 12:35
Привет на всички
купих си и аз този телефон. Разбира се все още го изучавам. Направи ми впечатление, че при уточняването на региона (при търсене на каналите) Vietnam не съществува. При мен е България (1 или 2). Казвам "При мен" защото е под ЮАР, където доколкото ми е известно трябва да седи Виетнам. ОК... интересно е и друго. Вкъщи сърчвам и намирам 4 канала, в офиса намирам 6. Това нормално ли е?

Още нешо.

- Възможно ли е да се избере кои имена да се листват при търсена на контакт. Защото сега ми ги изкарва по два пъти - от картата и от телефона (копирах ги там). В предишния ми телефон - една нокия имаше тази опция.

- при разглеждането на снимките нещо не можах да извадя такива, които бях подредил в новосъздадена подпапка на Photos (от картата). Има ли начин да се направи това? Изобщо ако искам да разглеждам снимки през мултимедия - само в Photos ли трябва да са?

- някой има ли идея как да се направят настройките за WAP и мобилен интернет?

благодаря предварително на тези, които имат някакви отговори. Лек и успешен ден на всички.

anonymous
Вто, 22.04.08, 13:14
Ами сега за отговор на някои по горе, аз сащо се мъчих да разглеvдам снимките които качихв друга папка, но нестава през програмката която му е ка4ена ако са в друга папка осwен във Photos като ги сложих в нея сичко си е идеално.
Сега не6то хубаво Za-GSM.com тук има готини филмчета за нашия телефон, съшо има и клипове, малко мелодий които са телефони и така.
Сега и аз да питам:
- при мен се получи, че тефефона работи и с 2гб. карта памет, е да малко бави, но доволно се пак са си много за един телефон, та след известно време вече горе доло 2 месеца след като съм го купил се получава, че дисплея на телефона става бял, и за да се оправи е нужно да го изключа и включа, телефона иначе пак работи след като го рестартирам така се оправя, това ме притеснява, защото почна да го прави все по често, някои можели да каже дали е имал такав проблем. Аз честно предполагам, че не е от картата защото като стои цял дан на масата в къщи него прави това, а като ми е в джоба макар и заклучен и в калъфчето го прави. Също ми се случва вече за двапати самият образ които дава дисплея да е завартян на обратно.Хаиде някои ако има някакви проблеми нека споделя и сепак нека каже как се е справил с тях.
- При мен междудругото като си изтеглих от саита по горе мп4 тефефона го 4ете субтитрите са наред но картината е по назад от звука и сякаш насича малко, а при 3gp не е така той си варви идеално сащо си се четат субтитрите на филмите
- а между другото при вас звука в слушалките как е ?, при мен тои е малко слабичак макар да е усилен докрай
Друго което мога да кажа е да пишете и вие, тъйкато има доста неща за обсъждане. Дрори и копирате мнение от друг форум мисля, че ще е полезно за всеки като го прочете тук, а не като тарси някаде друга де.
Хаиде толкова от мен за сега. Чакам за мнения колеги !!!!
anonymous
Нед, 04.05.08, 00:57
и аз вече се сдобих с този телефон.мога да помогна само за намирането на игри и приложения с разширение .нес
аз търся най вече в някои от сърварите в DC просто напишете .нес и ще ви излежат само трябва да проверите кое какво точно е, но не всички вървят :)
а за филмчета и други неща за сега дърпам само от www.za-gsm.com и почти всички вървят много добре
редактиран от anonymous на 04.05.08 15:37
anonymous
Пон, 05.05.08, 09:50
Е OK ама я кажи за тези игри които ползваш как си ги инсталираш? и друго някои имали проблеми с дисплея както казах вече при мен става целия бял или се обръща образа на обратно или огледално ? За сега се оправя след като го изключиш целия и после го включиш пак
но трябва и малко да поизчакаш де ? Кажете дали имате такъв проблем че да ми стане поне ясно дали сам прибързал след като сам го купил де ?
Да юначе другия сайт za-gsm.com е много добър аз от там си тегля вече филми и ми вървят малко насича и неса много с добро качество звука избързва пред картината и субтитрите но е доволно става да гледаш няколко филма де не е чак толкова изнервящо ...........
anonymous
Съб, 24.05.08, 09:09
Кажете ми как се изключва звука на телефона със бърз бутон.
Бързите бутони действат само за карта №1,може ли това да се промени?
anonymous
Пон, 26.05.08, 00:30
имам един въпрос?
къде мога да намеря дисплей за zm-90 и колко може да струва със смяната?
anonymous
Съб, 31.05.08, 22:55
Здравей те от няколко дена съм горд собственик на китайското чудо,много съм доволен от него,но имам един проблем когато говоря отсреща почти не ме чуват аз също слабо ги чувам.някой знае ли как се усилва микрофона и звука ,иначе телефона е супер

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.