download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Цветовете, любимите- защо ли? Кои са най- добрите сьчетания?

Автор
Съобщение
kookki
Сря, 31.08.11, 09:02

RE: Цветовете, любимите- защо ли? Кои са най- добрите сьчетания?

” наскоро дори нападна някакъв потребител, 4е не си бил написал нищо в профила и даже се подигравал . . . „

Колкото по-малко информация дава човек за себе си, толкова по-добре. Когато се общува с виртуални ( и за реалните важи) познати, не знаеш намеренията на всеки и как ще се използва събраната информация. Човек трябва да се разкрива пред по-близки хора. Да се разкриваш с идеята да си намериш приятели по форумите, според мен е тъпо. Аз съм бил открит преди и ме е хващало яд понякога, на тази глупост.
Който ме знае тук, знае. За нови потребители съм Kookki и толкова.
Иначе дори и ника да чукнеш в Гугъл, ще събереш сума ти инфо за някой.
Биги, пробвай с твоите данни от този ник (може и да ги комбинираш), да видиш колко много неща мога да няуча за теб, без да ми ги казваш.
Лошо няма, стига хората да са добронамерени.

anonymous
Сря, 31.08.11, 12:06
КОКИ, едва ли някой се е интерисувал за мен повече от мен самия!Правил съм го с различни търсачки и мога да кажа доста неща от нета за мен! Ако някой иска да ти навреди ,нито реално ,нито виртуално не можеш да се скриеш!Не можеш да искаш да те знаят ,поне за известен крьг от хора,да си известен ,а да си ИНКОГНИТО!Разбира се известна предпазливост не е никога излишна!Разбира се че аз разграничавам нещата!Общо взето в живота ми се е случвало и да ме обидят, и да ме изльжат , и да ме окрадат- НО ТОВА е ЖИВОТА! Мьдрецът е казал: Ако отмъстиш ще си щастлив за 5 минути,ако простиш ше си щастлив цял живот!Така че бьдете ЩАСТЛИВИ!
shaman
Сря, 31.08.11, 21:32
kookki, мисля 4е погрешно си разбрал, какво исках да кажа на bigi!
Моята цел не е да нау4а на колко години е даден потребител, на коя улица живее и в колко си пие кафето.
Съвсем погрешно интерпретиране!
Достатъ4но е написал за себе си, добил съм някаква представа и в предвид някои отделни постове, които са се забили в главата ми, може би защото е било споменато нещо, което и мен малко или много ме вълнува, затова се опитвам да го предразположа и да разбера на какво ниво от познания е достигнал, за да мога да се възползвам, както аз, така и всеки един и взаимно да 4ерпим идеи.
Това за криенето, както и да си г-н Инкогнито си е само твое разбиране, и на доста други и за да се доверя на някой, както и да си помогнем взаимно, аз искам да се уверя, 4е разговарям с реален 4овек.
Този, който се крие зад много никове, който се крие зад лъжлив ник, както и който се крие от самия себе си, не е реален потребител наистина, но аз не виждам какво може да ми стори някой, независимо кой - Ти, Той, Те, Тя и т.н. след като съм дал доста инфо за мен, след като съм пуснал снимки и продължавам да публикувам, както на моята особа, така и на моето семейство!
Искрено ще се радвам, ако някой ме припознае и каже-"Пи4, аз те познавам или виждал съм те еди къде си".
Аз не се страхувам от това, някой да ми навреди, тъй като не правя нищо нередно, за да се крия от останалите.
Хора, които се крият зад виртуален ник, не винаги озна4ава 4е го правят за да се предпазят от злонамерени юзъри, според мен другия проблем е, 4е тези хора се срамуват от себе си, 4е тези хора не смеят да се покажат, да не би да бъдат разпознати и подиграни.
Такива хора наистина имат своя си проблем и само криенето зад гръмки и незнайни никове им позволяват да бъдат това, което не могат или искат да бъдат в реалния живот.
За мен оба4е Благой, дано не ми се разсърди 4е го посо4вам по име, не е от тези хора, които се крият зад друг ник или поне играе себе си със този и затова съм му се доверил и искам да . . . как да го кажа, по4ерпя знания и не само от това, което е про4ел, видял и т.н.
Става въпрос единствено и само в насока "Фотография и изкуство" и въобще не ме интересува, кой какъв е, къде живее и с кой си ляга!
Това е сейр само за жълтите вестници, ако ме разбираш.
Така 4е нека не спекулираме с ли4ните пространства на всеки един 4овек, всеки преценя колко открит и колко резервиран да бъде към външния свят.
. . .
P.S. И за да не се създават погрешни мнения, искам единствено и само да видя творби и фотографии от самия bigi, да обменяме идеи, да показваме виждания, нищо пове4е.
Не знам, така разсъждавам аз самия, може би от гледна то4ка на това, 4е искам да се у4а и да нау4а.
Но, хайде да не разводняваме пове4е темата.
редактиран от shaman на 31.08.11 21:33
kookki
Сря, 31.08.11, 22:05

RE: Цветовете, любимите- защо ли? Кои са най- добрите сьчетания?

kookki, мисля 4е погрешно си разбрал, какво исках да кажа на bigi!

Shaman, изглежда че ти си ме разбрал погрешно иначе нямаше да пишеш този коментар.
Аз просто коментирах думите от цитата, без никаква идея да се намесвам във вашия разговор. Коментирах ги просто така, но сега като се върнах да погледна пак постовете, разбирам, че се е получило двусмислено и сигурно си помислил, че те намесвам по някакъв начин.
Не е така ! Но такива грешки стават при виртуалните разговори. Ще ме извиниш !

anonymous
Нед, 04.09.11, 21:25
Старата Национална Галерия- Берлин! Вижте част от шедьоврите ,които се помещават там!Подбрал съм ги по случаен принцип:

anonymous
Сря, 28.09.11, 23:01

 
   Вижте тази картина ! Това е " Нощна стража" на Великият Рембранд!Защо ви я показвам?
  Тази картина е повратен момент в живота на Великия художник. В тази тема сьм споменал за това. Защо една картина води до просешка тояга иначе известен и богат до тогава Рембранд?Картината е порьчана от тогавашните управници на Холандия.Те са искали в нея художникът да покаже величието и могьществото на бореща се с Испания за световно господство Холандия чрез нейните управници. Как обаче е нарисувал порьчителите на тази картина Рембранд? Вглеждайки се в образите ще забележим че само един от тях на гледа в очите , всички гледат на различни страни ,като че ли се срамуват ? И с право. Всеки един от тях използва властта за да трупа богатство - с контрабанда , с подбиване цената на тютюна и т.н. Само един може да ни гледа в очите:

  От картината също така пресмехулно/макар че тук не се вижда много добре/ ни гледа и самият художник

   Всичко това не е убегнало от погледа на порьчителите и те си отмьщават на Великия ХУДОЖНИК -спират скъпите портрети и всякакви дьржавни порьчки и така до пьлния банкрут на Рембранд!
   Да ви звучи това познато? ДО БОЛКА ПОЗНАТО За 400 год. нищо ново под сльнцето! О,времена ,о нрави!

anonymous
Чет, 20.10.11, 22:24
Лошите лица на Русия добре се продават на Запад!Така твьрди руският художник Василий Шулженко.Наистина интересни са образите му с неизмената цигара в устата и чашата водка в ръка.Нямат нищо общо с цветовете на темата , но така или иначе темата стана напълно ТЕМА ЗА ИЗОБРАЗИТЕЛНОТО ИЗКУСТВО!Вижте картините на този ИНТЕРЕСЕН художник!

  Голите и не много лицеприятни рускини не сьм ги показал ,въпреки че и те са изкуство на този художник ! Но мястото им не е тук!

phrozencrew
Чет, 20.10.11, 23:56
Половин час седя и зяпам всичко, което не съм гледал скоро в тая тема! Направо забравих за времето! Тоя последния руснак просто ме разглоби! Супер много динамика и реализъм има в картините, особено ако познаваш руснаци. Като гледах тия картини с пияните руснаци и се сетих за пичовете, които даваха вчера в репортажите. Превзели крайцера "Аврора" на абордаж. Протестират срещу мизерията хората! Отчаяни, но не чути!
В Русия има 26 милиона мизерстващи хора. На ръба на оцеляването. А Путин и Медведев си правят густото! Нихуя бляд!

Биги, благодаря ти искрено за прекрасните картини и за храната за душата!

anonymous
Вто, 15.11.11, 22:11
Дето се казва: Старата любов ръжда не хваща! Те тази тема е моя стара любов и за това пак ще се опитам да покажа художник . Този пьт последния ИМПРЕСИОНИСТ на Америка!Казва се Йохан Бертелсон /1890-1972/ . Родом е в Копенхаген , но целия си живот изкарва в Америка , кьдето семейството му емигрира. Въпреки че никога не е бил във Франция , негови учители са френските импресионисти от изложбите им в Америка и от учителите му .До последно си остава заклет импресионист , последовател на Моне, докато през 1971 г. не е блъснат от автомобилист , който избяга и последната си картина рисува през 1972 г. с вьрзани ръце за статива и на легло!Казва се " Централният парк през есента".Същата година и умира!Нека неговите картини да говорят за неговия талант, а те се и акварел и масло:
прословутото 5 авеню
прословутото 5 авеню

прословутото 5 авеню
прословутото 5 авеню

прословутото 5 авеню 1936 г.
прословутото 5 авеню 1936 г.

прословутото 5 авеню 1961 г.
прословутото 5 авеню 1961 г.

dreamskill
Нед, 20.11.11, 14:48
Едуин Диксън (1891 ~ 1978), доста креативен американски художник. Ето някои от творбите му. Лично аз много се възхищавам.
1914 Автопортрет с кожена шапка
1914 Автопортрет с кожена шапка

1911, Книгата
1911, Книгата

1924, Виолончелиста
1924, Виолончелиста

Laboratory Beach 1935
Laboratory Beach 1935

The Artist’s Hand Holding Children’s Drawings 1940
The Artist’s Hand Holding Children’s Drawings 1940

..и още

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.