download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
deringer
Чет, 01.10.09, 17:07
angelicstar вероятно си навътре...а аз наистина не знам как се финансира списанието...ще ми споделиш ли?
angelicstar
Чет, 01.10.09, 17:31
Ами как се финансира точно не знам. Зелените питай!
Пак да си повторя въпроса: как става други такива списания да излизат с по 2 диска и с 40 страници повече на същата цена и не се тръшкат, че били зле?
Аз може да съм дебела, може да съм грозна, ама тъпа не съм да се хващам на такива номера.
dhtj
Чет, 01.10.09, 17:35

RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

” Ами как се финансира точно не знам. Зелените питай!
Пак да си повторя въпроса: как става други такива списания да излизат с по 2 диска и с 40 страници повече на същата цена и не се тръшкат, че били зле?
Аз може да съм дебела, може да съм грозна, ама тъпа не съм да се хващам на такива номера. „
а за количеството реклами в списанията замисляла ли си се ?
mayhem1
Чет, 01.10.09, 17:38

RE: RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

” а за количеството реклами в списанията замисляла ли си се ? „
и кво ги спира , бе пич ? аре и вие вече наистина се оляхте ! аман от глупости ! кат не носи пари на боклука и ЧАО ! най-доброто българско списание за софтуер и технологии е С&Х . от кой форум се финансира според теб ?
dhtj
Чет, 01.10.09, 17:51

RE: RE: RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

” и кво ги спира , бе пич ? аре и вие вече наистина се оляхте ! аман от глупости ! кат не носи пари на боклука и ЧАО ! „
е ако беше спряно списанието и сайта двойно повече щяхте да мърморите...
mayhem1
Чет, 01.10.09, 18:34
” е ако беше спряно списанието и сайта двойно повече щяхте да мърморите... „
сайта е спрян за ужасно много хора . и беше мърморено тройно повече . така че ....

вече казах за сайта в друга тема : щом това е единствения вариант , добре. за форума също дадох мнение .
ама недейте да ми разправяте , че някой издава списание , на загуба ! колко пари струва печатането на тираж от 50 000 бр , да речем ? ами транспорт ? а печалбата на разпространителите ? няма реклами , щото няма рекламодатели . а няма рекламодатели , защото ... питай "експерта" .
искат още - получават още . туй то . сега ще вземат да се вслушат в мъдри съвети и ще направят и чата платен . после ще пуснат и диска на отделна продажба . а накрая ще го продават на части - двд 1ва част и двд 2ра част . ако не си ги купиш и двете , няма да разбереш кво се случва с главния герой накрая
нормално е . и аз предпочитам да взема сухото от 10 човека , отколкото да ме потупат по рамото 10 000 .
... ама най-големите сайтове си карат от потупвания . да не ме пита сега някой от къде има "гугъл" пари за сървари ! ба ли го !

dreamskill
Чет, 01.10.09, 19:40
това е.
това е.

phrozencrew
Чет, 01.10.09, 20:14

RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

КУЛТОВО! Много добър hdr залез!
dhtj
Чет, 01.10.09, 20:18

RE: RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

” КУЛТОВО! Много добър hdr залез! „
това е изгрев с облаци
dreamskill
Чет, 01.10.09, 20:51

RE: RE: ДАЛИ ТОВА НЕ Е ЗАЛЕЗА?

” КУЛТОВО! Много добър hdr залез! „
За съжаление аз не го заснех. Google* "залез".
*използвано е като глагол.
@dhtj ето ти залези с планини, дървета и две птички. [1][2]
anonymous
Пон, 26.10.09, 10:13
ТАКАААА. И АЗ КАТО ЧОВЕКА ЗАПОЧНАЛ ТАЗИ ТЕМА ЩЕ КАЖА, ЧЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ ЗНАЧИТЕЛНО ПО-МАЛКО ПОСЕЩЕНИЯ. ТАЗИ ГОДИНА СЕ АБОНИРАХ ЗА СПИСАНИЕТО И ПОЛУЧИХ ПРЕМИУМ ДОСТЪП, НО АКО СЕГА НЕ СЕ ДАВА ПРЕМИУМ ДОСТЪП СЪС СПИСАНИЕТО, ПРОСТО ЩЕ МЕ ЗАГУБИТЕ КАТО КЛИЕНТ В САЙТА И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СПРА ДА СИ КУПУВАМ И СПИСАНИЕТО. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ ВСЕ ПАК !!!
joniewalker
Нед, 16.10.11, 21:49

anonymous
Пон, 17.10.11, 20:25
Аз като заклет форумджия (тука не, но на други места), мога да кажа, че навсякъде е пълно с една категория хора, зинали като пилета да глътнат нещо.
Но да не се отплесвам, ще дам съвсем ясен пример.
В един доста известен специализиран форум се появи по едно време човек, който намери и публикува една камара линкове, които бяха изключително полезни. Даже и аз намазах, макар че точно по това време не ми беше до това. Тия линкове се даваха поне година, безплатно разбира се. Разбрах, че човекът е помагал по и скайпа на много хора.
Един ден обаче човекът изчезна някъде, а след два месеца се разбра, че е починал от рак. Предложих да направим конкурс в негова чест и се прие. Оттогава минаха две години и нещо и от близо 4000 реални членове (без спамботовете), 15 000 теми и т.н., цели 6 човека пуснаха цели 7 неща. Забравих да спомена, че конкурсът е без награда.
Наскоро се появиха 2 нови конкурса с награди и там има участия :)
* * *
Какъв е изводът - нашенецът цоца, докато може, после кравата кучета я яли. Ако не го накараш да се озори или да се бръкне, пет пари не дава. Наблюденията ми по чужди форуми показват една по-друга картинка. Не бих казал, че всичко е за пари, даже и тук. Но у нас хората са свикнали на безплатното като полагащо им се и изпитват абсолютно неуважение към доставящите им го. Не казвам, че тука е баш така, но навсякъде има плява и е добре да се отсее.
Ако требе да съм откровен, бих казал, че на нашенеца трябва да му се отнеме абсолютно всичко безплатно и да плаща солено (вкл. и като пита колко е часът), тогава може да оцени усилията на някой луд да му поднесе нещо в името на идеята...
joniewalker
Пон, 17.10.11, 21:09
Има форуми и форуми. Някои платени някои не, някои специализирани други просто говорилни. И този уж е специализиран, ама повече се пише в общите теми. Напоследък най-много например е активността в темата за циганите и там всеки има мнение. Повечето - крайни.
Не може /в нета/ всичко да е платено и - обратното също е вярно. Камо ли пък по отношение на форумите. Тук в този форум преди две години имаше поне 100 пъти повече регистрирани. Сега , макар и платено, качеството съвсем не се е подобрило много. Отново ще дам пример отново темата за циганите, където съвсем очевидно бъка от не много уместни мнения, някои очевидно разпалващи омраза. Има си и дори нацистки лекета, които очевидно си плащат да се (само)задоволяват по този начин. Като не могат по друг.
На друго място вече споменах, че без модератори форума линее , понеже таксата спира и без това повечето желаещи. Но такива /зелени/ като че ли няма, или ако има то работят по няколко минути месечно, не повече. Но намесата им, дори и когато е нужна и наложителна, съвсем я няма. Сигурно заплатите им са малки, или поне не са съвсем достатъчни та и те толкова работят. Аз също в друга тема също съм подавал сигнал за грубости , лични нападки и обиди , но въпросните модератори явно дори и не прочетоха написаното.
Но форуми има достатъчно.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.