download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Промоции на платени продукти

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 32 >

Автор
Съобщение
tegote
Съб, 16.10.10, 03:27
Абе, сядам да чета какво има новоизлязло, и какво виждам? Изляли сте си мъката по мене! Верно ли сте се засегнали, че съм обявил програмата за боклук на боклуците???? Само дето споделих, че този род програми са ми познати в "еди каква си светлина" и вие се нахвърлихте като хиени, жив да ме изядете! Вместо практично да споделите, ако виждате нещо невярно, вие решихте че трябва да ми се подигравате. Но аз все още не съм разбрал - защо мен подигравате, а не програмата? Докато не видя, не пипна, не чуя, ще си знам моето. Толкова е елементарно. Не знаете с хора да общувате, а на компютрите сте роби!
stiliyangr
Съб, 16.10.10, 08:36
Не съм адвокат на tegote - мисля,че беше твърде краен в мнението си за програмата,но от друга страна щеше да е по-добре да обясните че той се е объркал(че програмата изисква съответните допълнителни програми) - ако наистина е така. Нито пък обвинявам някого - някои хора решиха да се посмеят за негова сметка,което е съвсем човешко...
mayhem1
Съб, 16.10.10, 16:15

RE: Промоции на платени продукти

” Не съм адвокат на tegote - мисля,че беше твърде краен в мнението си за програмата,но от друга страна щеше да е по-добре да обясните че той се е объркал(че програмата изисква съответните допълнителни програми) - ако наистина е така. Нито пък обвинявам някого - някои хора решиха да се посмеят за негова сметка,което е съвсем човешко... „
Не видях смисъл в поста ти , затова го оцених като спам .
Нито съм се смял за нечия сметка . Психичните разстройства не са за присмех .
И не знам как да обясня на някого , че ако някой превръща .pdf в word , вероятността този някой да има инсталиран офис пакет (ОП) е ОГРОМНА . Оттам и желанието да ползва въпросния формат . Така де - ако нямаш ОП , за къв х....хикс ти е да конвертираш в word ?
Все едно да пусна промоция на Bitdefender (просто пример) и някой (ти знаеш кой ... не е лорд Волдемор) изреве , че заради моята публикация ще трябва да си махне касперския . Ти как би му обяснил , че се е сбъркал ... пардон , объркал ?!
За да избегнем по-нататъшни недоразумения , нека уточня :
Харесвам темата и отвреме-навреме я "побутвам". Аз самия ползвам редовно промоционален софтуер и ежедневно следя за нови програми . В предишни постове съм назовал източниците на информация , които ползвам . Някои от тях са все още актуални . Копирам линк към програма , която смятам за интересна , слагам две три изречения от себе си и публикувам тук . Не вадя програми от гъ...джоба си . Не печеля пари от реклама . По никакъв начин не съм обвързан с договори и споразумения задължаващи ме да се съобразявам с интересите на втори , трети и тн. лица . Не давам гаранции . Не препоръчвам софтуер , а информирам за възможен свободен достъп и законно безплатно ползване на платен такъв .
Никой не е длъжен да чете постовете ми и да тества програми , само защото АЗ ги намирам за полезни .
tegote
Съб, 16.10.10, 20:31

RE: RE: Промоции на платени продукти

” И не знам как да обясня на някого , че ако някой превръща .pdf в word , вероятността този някой да има инсталиран офис пакет (ОП) е ОГРОМНА . Оттам и желанието да ползва въпросния формат . Така де - ако нямаш ОП , за къв х....хикс ти е да конвертираш в word ? „
Значи в такъв случай съм го казал много ясно - и двамата говорим за едно и също. Но как така си мислиш, че някой ще има интерес да слага тази програма, за да обърне PDF в Word? Обратното да, но то е полезно за този, който раздава. Като давах мнението си, не можа да се сетиш, че хората искат да имат документи в PDF, а не да слагат ОП. Предложената от теб "ей така" безполезна програма служи единствено за тези, които трябва да пратят документ на някой, който си няма офис. Но не е полезна за тези, които волю неволю получават документи от офис пакета. Ползвай си и пакетите и конверторите и всичко налично за да имаш всякакъв ъгъл на виждане. Аз ще ползвам само PDF. Конвертора го слагаш на твоя си компютър, за да може примерно на мен да ми е добре. Само че не си познал, на мен не ми е добре, защото не се интересувам от твоя документ, а от друг, който съм намерил из нета. Нали можело да ти направи Word в PDF? Как, като нямам офис? Това е вързано, би трябвало да го направят като плъгин за офиса!!!
редактиран от tegote на 16.10.10 20:34
редактиран от tegote на 16.10.10 20:37
танясекс
Съб, 16.10.10, 20:49

RE: Промоции на платени продукти

” На такива програми, ако въобще може да се наречат програми, защото по-отива титлата "паразити", аз въобще не обръщам внимание, просто съм сляп за тях!
Word to PDF, Excel to PDF - това ще изисква да си сложиш офис пакета!
PowerPoint to PDF - това ще изисква да си сложиш PowerPoint.
Такива смешки скоро не сме чели. Дано ги помете метилицата и повече никога да не ги виждаме.

А замислял ли си се, че има и други варианти да се отворят PowerPoint , Excel и Word

” Нали можело да ти направи Word в PDF? Как, като нямам офис? „

Паккк си объркал рейса. Я погледни сега ВНИМАТЕЛНО, не е ли PDF във Word ?????

редактиран от танясекс на 16.10.10 20:53
редактиран от танясекс на 16.10.10 20:54
tegote
Съб, 16.10.10, 21:03

RE: Промоции на платени продукти

” Обръща разни работи в .pdf и .pdf в разни работи „
galkamalka
Съб, 16.10.10, 21:46
tegote, ставаш прекалено смешен!!!
Не е задължително да имаш офис пакета за да конвертираш word в pdf! Що за простотия се напъваш да наложиш???
Спри да плямпаш простотии и си изключи компа, че изнервяш постата повече от мене
dreven
Съб, 16.10.10, 23:03
Чудя се как един човек може да влезе в толкова различни роли и да ги играе толкова добре. Разбирам необходимостта от поддържане на интригата. Фактът, че пиша в момента е показателен за известния успех на тази стратегия. Но след толкова коментари, които съм прочел в този форум мисля, че ясно разграничавам постовете написани от един човек. Човек може да скрие мислите си, но не и себе си. Няма да разкривам мистерията докрай, но знайте, че най-уважавания и най-критикувания в този форум са едно и също лице, което заема още няколко междинни роли. Не бъдете крайни в обидите си, защото може да засегнете човек, който действително много уважавате, човек който е помогнал на мнозина от вас.

А бе дали и аз не създадох някоя тъпа интрига?

dhtj
Съб, 16.10.10, 23:22
Нашия форум си е сапунено сериалче. Един човек играе много роли. Обаче понякога се случва да дойдат мафиотите (зелената мафия) и да (му) го набият. И това ще дойде.
dreamskill
Съб, 16.10.10, 23:30
Абе чудя се къде е Цецко

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 32 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.