download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Моята фотография

Автор
Съобщение
kookki
Сря, 01.01.14, 21:01
Shaman, здравей и за много години!
mayhem1
Нед, 05.01.14, 14:57
Днес разходих сапунерката из БургасЪ.
На улицата.
На улицата.

Десет метра по-надолу.
Десет метра по-надолу.

"сРъчни" настройки.
"сРъчни" настройки.

zlatena
Пон, 06.01.14, 19:09
Моето мушкато:

kookki
Сря, 15.01.14, 22:45
Малката Рая след среща с Дядо Коледа. Успял съм да запечатам една емоция, която не разбрах дали беше от страх от стареца, който беше по-млад от мен , зле дегизиран и лишен от капка артистизъм, или от съжаление към кученцето, прекарало толкова време в чувала на страшния Дядо Коледа.

anonymous
Чет, 16.01.14, 11:00
Koki ,отлична снимка според мен! Браво! На децата най-добре се виждат емоциите.Погледът надолу встрани значи мисли и чувства с осезанието. Явно цялото съсредоточение е върху играчката ,иска да усети живота в нея с тялото си. Май Дядо Коледа е много далече от съзнанието и в момента.
anonymous
Чет, 16.01.14, 21:07

Зима е!
Зима е!

Слагам няколко зимни снимки и Ви моля за Вашето мнение и препоръки.

karadzha
Чет, 16.01.14, 21:46

RE: Моята фотография


Зима е!
Зима е!

Слагам няколко зимни снимки и Ви моля за Вашето мнение и препоръки.

Последните две ми харесаха много.
Къде е това, не си писал?
Не разбирам много от снимане, но мисля, че са много добре композирани

anonymous
Пет, 17.01.14, 09:59
,,...Слагам няколко зимни снимки и Ви моля за Вашето мнение и препоръки''
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Снимките ти са така да се каже от общ характер.Снимано е просто заради самото снимане ,не да се търси нещо по-специално,актуални са до толкова защото тук сега в БГ няма зима. Последните две са малко по -интересни защото предизвикват някакво любопитство. Тази с тунела ми поставя една чуденка-какъв е този самотен жалон-най-вероятно на него е имало табела за тунела ,но тя я няма и ако е така това на запад не може да се случи,т.е. тези снимки са някъде от нашите ширини,а също така не виждам мрежа за животните ,мангустите ли са я откраднали? и т.н. Последната е още по-любопитна!Вижте незавършената къща/няма джамове на прозореца/,но на покрива има качени 5.5 киловата солари!! Дали човекът не е решил,мен ме няма ,но соларите ще работят и всеки месец в сметката ми ще влизат парички ,с който аз ще довърша къщата. Дали замисълът му ще успее? Ако след време се види ,че къщата се завършва ,значи човек е направил мъдър ход!?Та моя съвет е : Хубавата фотография е любопитната фотография, защото привлича внимание и предизвиква размсъл. Това разбира се е мое мнение, а то е любителско.
anonymous
Съб, 18.01.14, 23:23
Сина учи във Виена, Техническия университет и ходихме да го видим. Снимките са правени в Австрия. Благодаря за ценните съвети! И веднага искам да попитам: как да дам повече пространство? В описанието на апарата пише, че е широкоъгълен (каквото и да значи това). Опитвам се да правя добри снимки.
редактиран от anonymous на 18.01.14 23:24
mayhem1
Съб, 18.01.14, 23:57
shaman, аз редовно си щракам по центъра. Ако видиш един, който очевидно не знае какво да прави с хапарата - това съм аз.
И днес поснимах на свечеряване. Много си обичам сапунерчето, но всичко над исо600 е за кофата . А ме влече да снимам по улиците обекти осветени от витрини и улични лампи.
Да спра в зародиш критиките - нямам претенции за идейност, креативност, пространственост, композиране, позициониране, спиралата на леля, махалото на Фуко и тн. Фотографията за мен е развлечение, а не хоби, което възнамерявам да развивам. Затова си имам point & shoot камера, а не дслр. Харесвам нещо - снимам го. Ей го Бургас от днеска.

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.