download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

HTC Home Apis

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
tegote
Пет, 10.12.10, 22:31

HTC Home

Ето какво става с тази програма под Windows XP SP3 (оригинален).
Опитах я и заключението ми е че програмата не работи под XP. Авторите на програмата дори са наблегнали и са написали единствено Vista/Win7, но Softpedia и някои други потребители са си позволили да вмъкнат и XP. Какво се случва:
Версия 1.9 , Версия 1.10 и Версия 2.0 - всичките изискват Net.Framework. Инсталирах фреймуорк (3.5) (2.0) (4.0) като между всяко инсталиране съм рестартирал компютъра и след това изпробвал програмата. Но само една единствена успя да тръгне с един единствен фреймуорк - последният 4.0. Работещата версия е всъщност Alpha релийза, който е най-нестабилният, това е релийз преди бета! Стабилният водят 1.9 , но той не работи. Първият път като го стартирах не му бяха задали предупреждението за липса на фреймуорк и тогава идваше обичаен репорт "cant initialize нещо си код незнам къв си), това беше обичаен репорт за липса на фреймуорк. След като инсталирах 3.5 бележката продължаваше. При инсталирането на фрейм 2.0 спря. Но се появи (донт сенд ерор). Тези програми вървят без проблем за Windows 7. Оказва се, че старите леки версии не работят за XP, а новите по-тежки работят. Любителите на по-семплите версии ще трябва да се лишат от удоволствието да ги ползват, защото не са както трябва, хубаво е да имаш нещо универсално и непретенциозно. Какво следва дефакто: Стоянчо да пристъпи и да публикува нестабилния алфа релийз, защото именно той си бачка най-добре, но с фреймуорк 4.0. Не знам при вас останалите с XP как ви работи, но при мен е така на старият компютър, а аз го бях поддържал, а деца на него не сядат да джиткат, ползва се единствено за интернет четене и клипчета от тубата.
anonymous
Съб, 11.12.10, 01:17

HTC Home

” Ето какво става с тази програма под Windows XP SP3 (оригинален).
Опитах я и заключението ми е че програмата не работи под XP. Авторите на програмата дори са наблегнали и са написали единствено Vista/Win7, но Softpedia и някои други потребители са си позволили да вмъкнат и XP. Какво се случва:
Версия 1.9 , Версия 1.10 и Версия 2.0 - всичките изискват Net.Framework. Инсталирах фреймуорк (3.5) (2.0) (4.0) като между всяко инсталиране съм рестартирал компютъра и след това изпробвал програмата. Но само една единствена успя да тръгне с един единствен фреймуорк - последният 4.0. Работещата версия е всъщност Alpha релийза, който е най-нестабилният, това е релийз преди бета! Стабилният водят 1.9 , но той не работи. Първият път като го стартирах не му бяха задали предупреждението за липса на фреймуорк и тогава идваше обичаен репорт "cant initialize нещо си код незнам къв си), това беше обичаен репорт за липса на фреймуорк. След като инсталирах 3.5 бележката продължаваше. При инсталирането на фрейм 2.0 спря. Но се появи (донт сенд ерор). Тези програми вървят без проблем за Windows 7. Оказва се, че старите леки версии не работят за XP, а новите по-тежки работят. Любителите на по-семплите версии ще трябва да се лишат от удоволствието да ги ползват, защото не са както трябва, хубаво е да имаш нещо универсално и непретенциозно. Какво следва дефакто: Стоянчо да пристъпи и да публикува нестабилния алфа релийз, защото именно той си бачка най-добре, но с фреймуорк 4.0. Не знам при вас останалите с XP как ви работи, но при мен е така на старият компютър, а аз го бях поддържал, а деца на него не сядат да джиткат, ползва се единствено за интернет четене и клипчета от тубата. „

постна програма без смисал . времето можеш да го видиш по новините но , кой ли има време за новините ,камоли за времето .при положение че и то е със собственно мнение

sladurcho24
Съб, 11.12.10, 03:18

HTC Home

Става програмата само дето не отчита много точно времето

редактиран от sladurcho24 на 11.12.10 03:21
boy4o
Съб, 11.12.10, 13:00
Алфата 2.0 спокойно върви на XP SP3 и фреймуърк 3.5. Неизвестно защо, но макар коректно да захваща София, на панела продължава да пише "New York".
tegote
Съб, 11.12.10, 16:16
При мен алфа 2.0 върви само на фреймуорк 4.0 , времето се оказва от настройките в най дясното панелче, даваш в търсачката му и намира веднага градът ти. След което температурата веднага се поправи на -1°, но имаше голям проблем с изобразената картинка - часът навънка беше 21:00 тъмница, а картинката изобразяваше цяло грейнало слънце, като лято! Давах му "REFRESH" , резултатът пак никакъв!!!!! Това бе сериозен проблем за мен и програмата ме обезнадежди. :/
boy4o
Съб, 11.12.10, 19:31
Грейналото слънце, по всяка вероятност, е символ за ясно време - може би трябва да предвидят грейнала луна, според часа от денонощието.
 
Иначе, точно от настройките си намира София, проблем няма. И в диалога се изписва, и данните съответстват; само в панела на десктопа си стои "New York" и не помръдва.
 
Така или иначе, заема ми прекомерно много място на екрана даже при минимален размер и не възнамерявам да я използвам.
stoqncho
Съб, 11.12.10, 21:28
tegote Не случайно съм добавил и Windows XP, защото аз на такава ОС я изпробвах програмата и си работеше нормално без да са ми излизали каквито и да било грешки.

” постна програма без смисал . времето можеш да го видиш по новините но , кой ли има време за новините ,камоли за времето .при положение че и то е със собственно мнение

Повечето ползват различни гаджети и подобни неща за Windows точно да гледат времето. Програмката има смиАл за тези, които ги интересува времето.

” Става програмата само дето не отчита много точно времето

Обяснил съм вече на един друг какво да направи за да оправи проблема виж предишната страница.

” Така или иначе, заема ми прекомерно много място на екрана даже при минимален размер и не възнамерявам да я използвам. „

Не е толкова голяма, а се чудя за какво го ползваш този десктоп освен за икони и да сложиш някой и друга мизерия да ти стои на екрана?

И да картинките не съответстват на това дали вънка е тъмно или светло, а по скоро на температурата.

” БРАВО БЕ НЯМА ТЪРНОВО! МАЙ СМЕ ОТ МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ

Не определям аз кои градове да ги има и кои не, дори и създателите не са ги определяли, а това зависи от източника на това време(в случая MSN).

редактиран от stoqncho на 11.12.10 21:29
редактиран от stoqncho на 11.12.10 21:31
boy4o
Съб, 11.12.10, 22:05
” ...Не е толкова голяма, а се чудя за какво го ползваш този десктоп освен за икони и да сложиш някой и друга мизерия да ти стои на екрана?... „

Съвсем правилно. Точно за икони и мизерии си използвам деска и си държа на тях. Както, вероятно, може да се убедиш от картинката - за глезотии място не остава.

tegote
Нед, 20.02.11, 12:32

HTC Home

Започва да прилича на NERO!
"HTC Home 2 не е само прогноза за времето. Има още и календар, отметки, музикален плеър. Подготвили сме отлична платформа за работа на различни джаджи."
Или пък на Skype, потребителите масово го плюят, че товарел излишно с излишни допълнителни функции, станал тежък и щели да стоят на 3.8.
johnmotson
Чет, 09.06.11, 10:13
Eто , това е най-точната програма за прогноза на времето ! Никога не ме е лъгала и спокойно може да се разчита на нея ! Не заема почти никакво място на десктопа , може да е "свита" или минимизирана в трея! Marto Weather
редактиран от johnmotson на 09.06.11 10:15

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.