download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

HTC Home Apis

<1 2 3 4 5 >

Автор
Съобщение
tegote
Сря, 29.08.12, 00:44
Абе Стояне, нещо бъркаш! И data и log и config файловете се трият при деинсталиране! Даже и ключовете в регистрите се трият, тя и там оставя записи!
А Плевен - ми той е по поръчка.
За нетфрейма - това е автоматика и тя не тежи по никакъв начин. Програмата е въоръжена. На някой може да му тръгне и да реши, че трябва да го трие. А по-късно да констатира, че всъщност има нужда специално за тази програма.
stoqncho
Сря, 29.08.12, 01:46
” Абе Стояне, нещо бъркаш! И data и log и config файловете се трият при деинсталиране! Даже и ключовете в регистрите се трият, тя и там оставя записи! „

Дам, моя грешка. Просто деинсталатора не се разбира със Sandboxie

tegote
Сря, 29.08.12, 03:12
Аха. Използваш затвор за програмите си. Не играеш на чисто. Не съм ползвал и не мисля да ползвам Sandboxie, защото обърни внимание "програмите пуснати в този режим са с ограничени действия" - а това не ми е особено ясно кое може и кое не. При толкова други по-леки и безупречни алтернативи е неоправдано да търсиш ползата на Sandboxie.
Тя Аваста си има пясъчник, Каспър няма ли и той? Смешно е!
anonymous
Сря, 29.08.12, 09:30
” Аха. Използваш затвор за програмите си. Не играеш на чисто. Не съм ползвал и не мисля да ползвам Sandboxie, защото обърни внимание "програмите пуснати в този режим са с ограничени действия" - а това не ми е особено ясно кое може и кое не. При толкова други по-леки и безупречни алтернативи е неоправдано да търсиш ползата на Sandboxie.
Тя Аваста си има пясъчник, Каспър няма ли и той? Смешно е! „

Въобще не е смешно , защото на Каспър мудния и Аваст пречещия им присадиха подобен пясъчник , много години по-късно от както съществува Sandboxie

tegote
Сря, 29.08.12, 10:10
Това ми харесва!
Легенда:
Каспър мудния - бавно и тежко работи
Аваст пречещия - на всичко се оплаква и дига тревоги безпричинно

Аз останах с впечатление, че доста е подобрена евристиката на Аваст. Но не ме вълнува каква е, защото не го ползвам. Единствено го слагам на приятели.

stoqncho
Сря, 29.08.12, 17:57
” Аз останах с впечатление, че доста е подобрена евристиката на Аваст. Но не ме вълнува каква е, защото не го ползвам. Единствено го слагам на приятели. „

Преди 3 месеца преинсталирах и съм без антивирусна, защото уж щях да слагам, ама то вече няма смисъл. Имам си Malware Defender, Comodo Firewall и Sandboxie и това ми стига. На мен ми стигат, пък и на практика са безплатни.

Ти си скрита лимонка и въобще не ти вярвам, какво имаш на компютъра и какво нямаш! Сигурен съм, че въобще не ползваш Internet Explorer(примерно), ама иначе лаф да става.

<1 2 3 4 5 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.