download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Съб, 16.04.11, 10:22
Сега, ако искаш да ти кажа защо напуснаха някои от потребителите. Заради откровените идиоти, спамерите и шмекерите с няколко ника. И продължавате да леете манипулации, мръсотия и спам с надеждата да изгоните и малкото останали нормални човеци.
И на мен ми писна от тоя постоянен спам. Идиотия на болен мозък.
anonymous
Съб, 16.04.11, 10:23
Май наистина е време Модераторите да кажат какво стана с новата версия на сайта, която трябваше да го направи уникален...?!
joniewalker
Съб, 16.04.11, 11:42

RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” ... И продължавате да лееТЕ манипулации, мръсотия и спам с надеждата да изгоните и малкото останали нормални човеци.
И на мен ми писна от тоя постоянен спам. Идиотия на болен мозък. „

Лееме? Може ли по-конкретно.

spursy
Съб, 16.04.11, 12:50
Вероятно скоро ще се срещнем на живо с joniewalker и наистина ще ми е интересно да се запознаем и да видя срещу мен личност на около колко години стои. Това е така защото мнението което е изразил за мен е крайно наивно и повърхностно. Отдавна съм наясно, че повечето българи са експерти по всичко. Това винаги ме е забавлявало. Приемете, че няма човек който да разбира от всичко и просто се насочете към силните си страни. Всеки човек има силни страни, но сякаш при joniewalker това не е управлението на капитали и активи.
phrozencrew
Съб, 16.04.11, 17:28
А такааа ама вие на по биричок ли бре!? Привилегията на софиянците е, че могат да намерят винаги някой във форума, който да е от София. Не знам тук да има пловдивчани, с които да ида на по бира.
Но ще се примиря, защото в кварталния Кауфланд пуснаха тази седмица божествения еликсир Hefeweizen на промо цена за 79 стотинки. Ей това представлява, ако решите да го пробвате:

Това е мътна бира. Бира с мезе . Обаче вкусът и ароматът са толкова приятни, че снощи като опуках 2 хефета и после си отворих една каменица, щях да повърна .
Горещо препоръчвам! Промоцията е до утре, поне за пловдивските Кауфланди.

anonymous
Съб, 16.04.11, 21:01
Истината е една- ТРЯБВА ДА ИМА ШОУ! Сайтьт не трябва да бъде сух,всичко трябва да се поднася по ВЕСЕЛ, ХИТРОУМЕН,НЕОБИЧАЕН,НЕОЧАКВАН ,ИЗНЕНАДВАЩ и т.н.начин дали са теми ,дали програми , дали мнения!Ясно е ,че сайтът ЩЕ Е ПЛАТЕН,сумата не е голяма,но за да се плати ТРЯБВА ДРАЗНЕНЕ!Всичко ,каквото и да е, трябва да ОТВОРЕНО И ДА ИСКА ОТГОВОР!!!?Трябва да се накарят потребителите ДА УЧАСТВАТ ,дори като се допускат умишлено грешки,като се оставят постояно предизвикани ОТГОВОРИ! В крайна сметка - КОГАТО ИМА ХОРА - трябва психология! Общо взето САЙТЪТ наистина загуби позиции,кофти ,но това е моето усещане! Преди имах желание да влизам често в сайта ,сега само ако някой от близките за мен хора и никове кажат някое мнение!НаИстина стана малко кофти сайт!
anonymous
Нед, 17.04.11, 00:25
За жалост биги е прав.
stoqncho
Нед, 17.04.11, 05:03

RE: КОМЕНТАРИ ЗА САЙТА

” Ясно е ,че сайтът ЩЕ Е ПЛАТЕН,сумата не е голяма,но за да се плати ТРЯБВА ДРАЗНЕНЕ! „

Кой е казал, че трябва да се плаща за да си Premium?!

Цитат
Ако предложите и опишете интересна програма, тя може да бъде публикувана на този сайт. Тогава за всеки 4 сваляния(<<<---- !!!!!!) тя ще ви носи по един ден премиум достъп.

Защо трябва да гледаме през стъклата на магазина, като вратата е отворена?! Е, вярно е че пише "За да влезете трябва да пуснете 1лв.", обаче може и без този лев да се влезе, но който се върже да пусне левче - файда. Пфу... не ставам за поет. Май не ми сФанахте идеята. Разбрахте ли как да си отворите вратата или както обикновено никой не ме разбра?!

Дори и да са ме разбрали 10-20 човека, не е като да са ме разбрали 1000-2000 човека, че да се напълни форума, тоест няма много смисъл от всичките галимации.

Май наистина е време Модераторите да кажат какво стана с новата версия на сайта, която трябваше да го направи уникален...?!

И аз това си чакам...

” Общо взето САЙТЪТ наистина загуби позиции,кофти ,но това е моето усещане! Преди имах желание да влизам често в сайта ,сега само ако някой от близките за мен хора и никове кажат някое мнение!НаИстина стана малко кофти сайт!

Това е България и всеки като види, че за да напишеш един коментар в някакъв си форум(тука да не се разменят номера на кредитни карти?!?!?! ) ще трябва да даде 1-2лв. се отказва. Защо да дава пари за нещо, от което може и да се откаже без това да му навреди по-някакъв начин?! А и по-важната причина е, че има други безплатни места, където може да си каже мнението. И как да имаш желание да влизаш, като виждаш около 10 ника да си лафят из всички теми, еми то трябва да си мазохист за да имаш желание да го правиш, а ако сте приятели, то тогава няма да си лафите по форумите.

редактиран от stoqncho на 17.04.11 05:04
phrozencrew
Нед, 17.04.11, 20:18
Ооо, интересна новост! Добавили сте highslide при разглеждането на картинките към програмите. Не знам кога е добавено, но лично аз чак сега го забелязах. Много по-добре е от преди!
Дерзайте!
mayhem1
Нед, 17.04.11, 20:32
Тоя 'слайд е готин ! Обаче картинката си я разнасям накъдето си искам . По-хубаво да е центрирана . И като я завлачих до долу страницата се увеличи

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.