download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

1 милион сваляния на Windows 8 CP

Виж новината
<1 2 3 >

Автор
Съобщение
karadzha
Сря, 07.03.12, 22:12
Така. Започнах да усвоявам Windows 8. Реших да остана на него и да не изневерявам на традицията! Оказва се, че е най-леката версия от правените до сега! Сега... започвам да пея нова песен. Няма никакъв смисъл от Старт Меню! Кеф ти десктоп, кеф ти таблите, кеф ти програма, с два клика стигаш до нея, същото като два клика през старт менюто! Ако имате специфична програма с повечко компоненти, запазете си ги на работния плот или таск бара. Затруднение изпитах при горещия клавиш за смяна на клавиатурата на езика. Нямаше определяне от потребителя, но си има определена и тя е Win + Space. За сега толкова. Философия по инсталации и настройки - никаква не се изисква! Това е система за мързели като мен! Слагаш и играеш! Просто в 10-ката!

Е-е, един път и тего да е доволен от живота. Бях се отчаял

tegote
Чет, 08.03.12, 15:59
Изпробвахте ли вече новото поколение ОС на Майкрософт? Ако не сте, побързайте докато е на промоция безплатно! Майкрософт ви подаряват няколко месеца промоция. Възползвайте се. Какво ново по време на експлоатацията. В случай, че сте написали текст на която и да е стена във фейсбук и имате намерение да публикувате на нея, тоест се опитате да изпратите текста, съдържанието няма да бъде изпратено на стената. Вместо това ще получите една единствена бележка: "Съжаляваме, нещо се обърка. Моля опитайте да затворите или отворите наново вашия прозорец на браузъра." ТУШ! Нещо се объркало! Само това ли? Оказва се, че зад това стои Internet Download Manager, трябва да го премахнете или да не го ползвате. Ето декларация на английски език "Sorry, something went wrong. Please try closing and re-opening your browser window". Още много има да учиме! Дано скоро си оправят бъга.
океан
Чет, 08.03.12, 16:06
” Изпробвахте ли вече новото поколение ОС на Майкрософт? Ако не сте, побързайте докато е на промоция безплатно! Майкрософт ви подаряват няколко месеца промоция. Възползвайте се. Какво ново по време на експлоатацията. В случай, че сте написали текст на която и да е стена във фейсбук и имате намерение да публикувате на нея, тоест се опитате да изпратите текста, съдържанието няма да бъде изпратено на стената. Вместо това ще получите една единствена бележка: "Съжаляваме, нещо се обърка. Моля опитайте да затворите или отворите наново вашия прозорец на браузъра." ТУШ! Нещо се объркало! Само това ли? Оказва се, че зад това стои Internet Download Manager, трябва да го премахнете или да не го ползвате. Ето декларация на английски език "Sorry, something went wrong. Please try closing and re-opening your browser window". Още много има да учиме! Дано скоро си оправят бъга. „
Ти какво очакваш.Изчакай да пуснат стабилна версия,че тогава тествай.Какво си се разбързал.
joniewalker
Чет, 08.03.12, 16:29
” Това да не би да е истински случай, щото изобщо не прилича на виц Пък и кво ще прави в Пловдив?! „

Хм, явно е тръгнал за Линукс. Или ... към Замунда.
Кое от двете ли е?

tegote
Пет, 09.03.12, 10:29
Тия са ни излъгали с Developer Preview! С което напускам теста до излизане на програми за Win 8 и на финална версия на системата! QuickTime не може да запазва клиповете си, "Запиши" от "Save As" винаги дава, че програмата спряла да работи! Освен това нещо са бутнати някои символи на клавиатурата и сега не приемат старата подредба! Аре чупка до нови срещи.
tegote
Пон, 12.03.12, 22:59
Не мога да повярвам! Преди 4 дни писах на авторите за проблемът с IDM и в тази връзка авторите са запретнали ръкави и са направили версия, специално за този проблем! Сега като са готови ми пишат да се чувствам свободен да изпробвам бетата, като най-интересното е, че авторът желае да върна резултатът обратно, ако поправката е поправила този проблем! Оф, не мога да върна нищо, защото изхвърлих уиндоуса. Ако тук има някой да пробва. Ама няма.

IDM Fix
IDM Fix

anonymous
Пон, 12.03.12, 23:37
на кой ли му се занимава с тази банерска ос ?
теготе не се напиняй брат с тези недуразуменици ,те ората си знаят .
ако оправят бъговете които описа ,и махнат този грозен интерфейс ,леко мога да се замисля за 8 ца .но леко !
а кат се замислих ... тц
anonymous
Вто, 13.03.12, 21:50
не бил пълен с банери ! и си има старт меню ! теготе това е за теб
dreamskill
Вто, 13.03.12, 21:58
” не бил пълен с банери ! и си има старт меню ! теготе това е за теб
Клипа е качен на Nov 9, 2010, името му е "Windows 8 2013" и е набъкано с глупости.

Наистина ли мислиш, че това наистина е уйндоус 8?

tegote
Вто, 13.03.12, 22:38
Оказа се, че Майкрософт нямат вина за нищо и че системата върви по вода и по план! Единственото условие е да свикнем да прехвърляме таблите с банери. QuickTime плеърът се оказа, че прави грешка и на Windows 7. След което открих, че файловете не трябва да запазваме в папката, която директно е копирана от камерата. Нещо май е с някакви неприкосновени права, но не ми се разглежда, живота е динамичен и много бързаме. Така че всичко си бачка. Може пак да мина на Windows 8. Тюх, тая болест! Таман му се радвах на 7-цата, в историята си майкрософт нямат по-спретната система от 7.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.